SOMMERUDSALG: Spar 20-40% - SE TILBUD

Hårserum

Hårserum er et silikonebaseret produkt, som dækker overfladen af dine hårstrå og blødgør samt beskytter. Man kan godt forveksle hårserum med hårolie, men hvor hårolie penetrerer dine hårstrå og ændrer hårets struktur, ligger serummen sig mere som et lag på overfladen af håret. Ud over at give glans og modvirke filtret hår, så beskytter hårserum også håret mod sol og forurening.

1 til 36 af 41

Side

af 2

Side

af 2

Hvad er hårserum?

Hårserum er et populært styling produkt, der coater overfladen af dine hårstrå. Serum bør ikke forveksles med hårolie, der nærmere er et plejeprodukt end det er et stylingprodukt, som hårserum er det.

Serum er oftest lavet på en base af silikone, hvilket gør at det kan "ligge" på overfladen af håret, hvorimod hårolie trænger ind i hårstråene. Der findes mange typer af hårserum skabt til forskellige formål. Afhængig af om du ønsker shine, komme filtret hår til livs eller bare vil glatte håret ud, så findes der en serum, som er helt perfekt til dig.

Sådan bruger du hårserum

For at få mest muligt ud af din hårserum er det vigtigt at du bruger den korrekt. Her er vores 6 nemme trin som du bør følge:

1. Tryk 1 til 2 dråber serum ud i din håndflade. Varm produktet op mellem dine hænder i et par sekunder.

2. Påfør produktet i håret - begynd fra enderne og arbejd dig op til ca. midten af dine hårstrå. Forsøg så vidt muligt at fordele produktet jævnt mellem dine hårstrå.

3. Undgå at få serum ned i hårrødderne eller at bruge for meget af den, da det kan få dit hår til at se fedtet ud.

4. Det er vigtigt at du er skånsom mod håret når du anvender produktet. Undgå så vidt muligt at trække eller rive for meget i håret, så du ikke påfører håret unødig skade.

5. Når du er færdig med at påføre serummet, kan du med fordel bruge en kam til forsigtigt at fordele produktet jævnt.

6. Style dit hår som normalt. Hvis det er er nødvendigt kan du i løbet af dagen påføre et par ekstra dråber serum til håret, for at holde frisuren på plads.

Vælg den rette hårserum

Nøglen til at vælge den rigtige serum ligger i at kigge på, hvad du forsøger at opnå og hvilken hårtype du har.

Hvis du ønsker skubbe dit hår i en mere glat retning, så bør du lede efter en serum med blødgørende egenskaber. Jo blødere dit hår er, jo mere glat vil det fremstå. Du bør derfor investere i en serum med ingredienser såsom vitamin E, Aloe Vera eller blødgørende olie, for at få fingrene i en hår serum der virker for dig.

Ønsker du derimod at fremhæve dine krøller bør du kigge efter en særligt let hårserum. Produkter der er for tykke i deres sammensætning kan tynge dit hår ned og gøre det flat. Gå i stedet på udkig efter en serum med lette og nærende ingredienser såsom Jojoba olie eller panthenol, som denne fra Goldwell.

Tør luft eller høj luftfugtighed kan være medvirkende til, at håret bliver filtret og flyvsk. For at modvirke dette bør du vælge en hårserum, der giver fugt og beskytter mod luftfugtighed. Serummer med argan olie er her et godt valg, da olien fastholder fugten i håret og reducerer filtret hår. Ønsker du bare at give dit hår noget ekstra styrke, kan du med fordel vælge en serum, der reparerer spaltede spidser eller produkter med navne som 'nourishing' eller 'conditioning'.

Uanset formål, kan hårserum være gavnligt for dit hår på mange forskellige måder. Afhængig af, hvilken type serum du vælger at bruge, kan det hjælpe med at tilføre shine, reducere filtret hår eller bare booste hårets styrke.

Kort og godt bør du lede efter en hårserum, der er skabt til hvad du har at arbejde med og hvilket resultat du ønsker. For det bedste resultat bør du kun bruge et par enkelte dråber på rent og tørt hår, uden at påføre det på hårrødderne.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik