Skin Care Week: Spar 20-30% - SHOP HER

Skægpleje og Styling

Ønsker du at passe ekstra godt på dit flotte fuldskæg eller overskæg, er det vigtigt med den rette skægpleje. I denne kategori finder du mange produkter til skægpleje bl.a. skægolie, skæg shampoo, serum, samt stylingprodukter så som skægvoks, børster, kamme og forklæder. Vi har et stort udvalg af produkter, der sikrer dig optimal skægpleje og et velplejet look.

1 til 36 af 96

Side

af 3

Side

af 3

Find den rette skægpleje og -styling

Et velplejet og velsoigneret skæg er blevet mange mænds stolthed, derfor er det vigtigt at anvende de rette produkter til skægpleje. Hvis du ønsker den perfekte skægpleje eller skægstyling, er der nogle væsentlige faktorer, du skal være opmærksom på. Under kategorien skægpleje og -styling finder man skægolie, skægbalsam, skægserum, skægtonic, skægvoks samt tilbehør så som børster, kamme og forklæder til barbering.

Når du leder efter den rette skægpleje til dit skæg, skal du være opmærksom på duften af skægproduktet. Skægprodukter kommer med forskellige dufte lige fra neutral og citrus til gran, fyrretræ og andre maskuline skovdufte. Sørg for at vælge den rette duft for dig og dit skæg. Derudover skal du finde ud af, om du udelukkende ønsker skægpleje eller styling til dit skæg - eller måske en blanding af begge.

Forskellige typer af skægpleje og skægstyling

Ønsker du produkter, der udelukkende giver skægpleje, er et skægserum eller en skægolie et oplagt valg. Olie giver optimal skægpleje samt har en lindrende og blødgørende effekt på både hud og skæghår. Skægolier fås både med eller uden pipette til dosering af olien. Når du anvender din skægolie, skal den fordeles i skæghårenes groretning. Udglat skægget med fingrene, eller anvend en skægbørste til at forme skægget. Skægolier er desuden særlig velegnede som skægpleje efter barbering eller trimning af skægget.

Ønsker du et produkt, der giver skægpleje samt let kontrol over dit skæg, kan en skægbalsam være en løsning. En skægbalsam tilfører masser af fugt til skæg og hud samt minimerer rødmen og irritation i huden. Udover at tilføre skægpleje giver en skægbalsam også let kontrol over skægget, så det holdes på plads dagen igennem.

Ønsker du ren kontrol og styling til dit skæg, skal du vælge en skægvoks. Disse findes i varianter til fuldskæg eller udelukkende til overskæg. En moustache wax er en effektiv voks, der er specielt udviklet til at holde overskægget på plads.

Gode råd om skægpleje og -styling

• Du bør vaske dit skæg lige så ofte, som du vasker håret på dit hoved. Vælg en god skæg shampoo, der holder dit skæg pænt og rent. En almindelig shampoo er ikke optimal skægpleje for dit skæg.
• Virker dit skæg og din hud tør og irriteret efter barbering, kan en plejende skægolie være din ideelle løsning. Olien giver optimal skægpleje, så du efterlades med et velsoigneret look.

• Vælg et skægprodukt med en duft, der passer til dig, så din skægpleje altid bliver behagelig.

• Ønsker du både skægpleje og kontrol over dit fuldskæg, skal du vælge en skægbalsam. En skægbalsam tilfører fugt til skægget samt giver en let kontrol, der holder flyvske skæghår på plads.

• Gør skægpleje til en del af din daglige rutine, så vil dit skæg altid vise sig fra sin bedste side.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik