Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

Skæg- og Hårtrimmer

Ønsker du et knivskarpt look og en flot frisure, er det vigtigt med en god hår- trimmer og skægtrimmer. Vi har et stort udvalg af hårtrimmere og skægtrimmere, der lader dig skabe lige præcis det look, du går efter. Vælg imellem professionelle og almindelige hårtrimmere med præcisionskamme, med eller uden ledning samt vandtætte skægtrimmere, der er perfekte at anvende i badet.

1 til 36 af 144

Side

af 4

Side

af 4

Vælg den rigtige hårtrimmer eller skægtrimmer

Når du skal finde den helt rigtige hårtrimmer for dig, skal du se på, om du ønsker en trimmer til både hår og skæg, eller en trimmer specifikt til trimning af skæg, ørehår, næsehår eller kanter. Trimmere der kan anvendes til både hår og skæg, kommer ofte med præcisionskamme i forskellige længder samt indbyggede afstandskamme, der lader dem trimme helt tæt. Derudover skal du gøre op med dig selv, om du ønsker en almindelig eller en professional hårtrimmer.

Professionelle hårtrimmere og skægtrimmere er udviklet og egnet til at blive brugt oftere end de almindelige. Derfor er det også disse, som frisørerne typisk anvender. De professionelle hårtrimmere og skægtrimmere kan være dyrere i det, men til gengæld kan de holde for evigt for en privatperson, hvis de vedligeholdes godt. Ønsker du i stedet at kunne udskifte din hårtrimmer eller skægtrimmer, når der kommer nye ud på markedet, kan du overveje, om du skal nøjes med at investere i en almindelig trimmer.

Typer af hårtrimmere og skægtrimmere

Hårtrimmere og skægtrimmere kommer med et hav af forskellige egenskaber. Mange trimmere kan anvendes til både hårtrimning og skægtrimning. Derudover kommer nogle af de professionelle hårtrimmere og skægtrimmere med lineære motorer, hvilket vil sige, at bevægelserne i motoren er konstant, og at den ikke går ned i omdrejninger, når den udsættes for belastning. De forskellige hårtrimmere og skægtrimmere kommer også med afstandskamme i alle længder lige fra 0,4 mm til 46 mm. Derudover findes der ledningsfrie hårtrimmere og skægtrimmere med et indbygget batteri, der efter opladning typisk har en driftstid mellem 30 og 90 minutter. Nogle hårtrimmere og skægtrimmere kommer også med smarte digitale funktioner, hvor et display gør trimmeren nem at indstille samt gør det muligt at holde øje med batteritiden.

Sidst men ikke mindst findes der hårtrimmere og skægtrimmere med eller uden selvsmørende skær. Ved trimmere med selvsmørende skær, skal man bare huske, at opfylde oliedepotet nu og da. Ved trimmere uden selvsmørende skær, skal man huske at smøre skærene fra tid til anden, så man mindsker friktion mellem klingerne.

Med den rette vedligeholdelse kan din professionelle hårtrimmer eller skægtrimmer nemlig holde en livstid, og så giver den en bedre klipning. Rengør din trimmer ved at fjerne bladet, og skylle trimmerhovedet under rindende vand for at fjerne løse hår. Vær opmærksom på, om hårtrimmeren er vandtæt, og derved kan tåle at blive skyllet direkte under vandhanen, så den ikke går hen og ruster.

Smør skærene ved at hælde en dråbe smøreolie for hver ende af trimmerbladet, som så bliver fordelt, når du tænder for trimmeren. Når du vedligeholder din hårtrimmer eller skægtrimmer korrekt, undgår du at bladene bliver sløve, så du kan anvende maskinen i meget længere tid.

Gode råd om skægtrimning og hårtrimning

• Vælg en trimmer, der kan anvendes til både hår og skæg, hvis du ønsker at slå to fluer med et smæk.
• Skal du trimme dit skæg, er det en god idé at anvende din skægtrimmer med hårenes groretning for en præcis trimning.
• Ønsker du at anvende din hårtrimmer eller skægtrimmer i badet, skal du være sikker på, at det er en waterproof model, du vælger.
• Husk at tjekke længdeindstillingen på din hårtrimmer eller skægtrimmer, inden du går i gang med trimningen.
• Husk at vedligeholde din skægtrimmer eller hårtrimmer, så holder den længere. Smør gerne skæret, så bladene ikke bliver sløve.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik