WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

Skægtrimmer og Hårtrimmer

Med en god hårtrimmer eller skægtrimmer kan du nemt skabe et knivskarpt look eller en flot frisure. Her finder du vores store udvalg af hårtrimmere og skægtrimmere til lige præcis det look, du ønsker. Vælg imellem markedets bedste hårtrimmere med præcisionskamme og afstandskamme samt ledningsfrie trimmere eller vandtætte skægtrimmere, der er perfekte at anvende i badet.

1 til 36 af 129

Side

af 4

Side

af 4

Vælg den rigtige hårtrimmer

Der findes et utal af hårtrimmere på markedet, og derfor kan det være svært at finde frem til den, der matcher netop dine behov. Når man er på udkig efter en ny hårtrimmer, er der nogle overvejelser, man skal gøre sig. Først og fremmest skal man overveje hvilke kvaliteter, hårtrimmeren skal have. Det er vigtigt, at man gør op med sig selv, om den skal bruges til både skæg og hår, eller om den skal have ét specifikt gøremål. Der skelnes mellem professionelle og almindelige hårtrimmere, og som oftest afspejler prisen kvaliteten. Bruger du flittigt din hårtrimmer, og ønsker du, at den skal holde længe, kan det godt betale sig at investere i en dyrere en af slagsen. Udskifter du jævnligt din hårtrimmer, når der kommer nye på markedet, kan du nøjes med at købe en almindelig hårtrimmer. Ofte vil du opleve, at trimmere til både hår og skæg kommer med afstandskamme og præcisionskamme, der muliggør finjustering. Se her, hvordan du kan trimme dit hår til perfektion.

Typer af hårtrimmere

De mange hårtrimmere og skægtrimmere har et væld af forskellige kvaliteter. De nyere trimmere kommer med digitale funktioner med indstillingsmuligheder og anvisning af batterilevetid. Der findes efterhånden mange hårtrimmere, der er batteridrevne og dermed ledningsfrie. Dette gør, at du nemt kan trimme dit hår og skæg, uden ledningen er i vejen. De batteridrevne hårtrimmere kan typisk holde 30-90 minutter efter opladning. Det er desuden muligt at købe vandtætte hårtrimmere og skægtrimmere, der eksempelvis kan anvendes i badet.

Til de trimmere, der kan bruges til både hår og skæg, medfølger som oftest afstandskamme i længden fra 0,4 mm til 46 mm. Afstandskammene gør det muligt at opnå en præcis trimning. Hårtrimmere og skægtrimmere fås både med og uden selvsmørende skær. Det eneste man skal huske ved en selvsmørende trimmer er, at oliedepotet skal fyldes op i ny og næ. Ved en trimmer, der ikke er selvsmørende, skal man blot hælde et par dråber smøreolie på trimmerbladet, når behovet er der. Hvis man vedligeholder sin hårtrimmer korrekt, kan man have den i mange år, og man undgår desuden, at bladene bliver sløve.

Gode råd om hårtrimmere

• Gør det nemt for dig selv ved at vælge en hårtrimmer, der kan bruges til både hår og skæg.
• Husk at købe en vandtæt hårtrimmer eller skægtrimmer, hvis du ønsker at anvende den i badet.
• Det er vigtigt, at du vedligeholder din skægtrimmer, så den kan holde i mange år. Det er en god ide at smøre skæret med olie i ny og næ.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik