WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

Hårtørrer

En hårtørrer er ikke bare en hårtørrer, men det perfekte redskab, når du skal sætte dit hår om morgenen, friske det op i løbet af dagen eller style det om aftenen. Med en god hårtørrer bliver det let som en leg at føntørre dit hår. Vi har et kæmpe udvalg af professionelle hårtørrere med forskellige watt og hastigheder samt hårtørrer med ION-teknologi, der efterlader håret sundt og glansfuldt.

1 til 36 af 62

Side

af 2

Side

af 2

Vælg den rigtige hårtørrer

Der findes et utal af forskellige hårtørrer på markedet, og derfor kan det være svært at gennemskue, hvilken en man skal vælge. En god hårtørrer er alfa og omega, og derfor er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige. Moderne teknologi har givet branchen mange muligheder, når det kommer til en god hårtørrer, og derfor bør du overveje nøje hvilke funktioner og kvaliteter, du ønsker, at din nye hårtørrer skal have. Er du på jagt efter en mindre og yderst effektiv føntørre, som du kan have med på farten findes der blandt andet denne føntørre Compact Dryer fra HH Simonsen. En hårtørrer anvendes som oftest til at tørre håret efter en tur i badet, men en god og stabil hårtørrer kan også bruges til at style håret. Ønsker du at skåne håret og undgå at bruge glattejern, eller er du træt af de bølger, du får i håret, når du har været i bad, kan du sågar bruge en hårtørrer til at glatte dit hår eller til at skabe smukke, fyldige lokker. Se her, hvordan du kan bruge din hårtørrer til at skabe et smukt, glat og velplejet look.

Typer af hårtørrer

Når du er på jagt efter en ny hårtørrer, er der nogle væsentlige kriterier, der er værd at tage i betragtning. Ønsker du en professionel hårtørrer, skal du kigge efter en, der har minimum 1800 watt samt en AC motor. Disse er relativt nemme at finde, eftersom langt de fleste hårtørrer lever op til disse standarder i dag. Andre faktorer, der kan være værd at betragte, er vægten samt længden på ledningen. Nogle hårtørrer har en ultrakort ledning, hvorfor det kan være besværligt at tørre sit hår, uden ledningen kommer i vejen. Derfor foretrækker langt de fleste en hårtørrer med en ledning, der har en god længde. Derudover kan det være en god ide at se på vægten af føntørreren. De gode hårtørrer vejer ofte en del, da de er solide og af god kvalitet. Ønsker du en perfekt føntørring, er det ydermere vigtigt, at hårtørreren kan veksle mellem varm luft og kold luft, og derfor er det vigtigt at se på hårtørrerens varmefunktioner ved køb af ny føntørrer.

Prisen varierer meget, og du finder både billige og dyre alternativer på markedet, men som oftest vil du opleve, at prisen afspejler kvaliteten. Benytter du flittigt din hårtørrer hver dag, og kan du godt lide en hårtørrer, der giver dig mange forskellige handlemuligheder samt en nem, hurtig og skånsom tørring, bør du overveje at investere i en dyrere variant. Er du blot på udkig efter en føntørrer, der kan dække de mest basale behov, og er du ikke typen, der bruger lang tid på at føntørre håret, kan du slippe afsted med at købe en ganske udmærket hårtørrer til billige penge.

Gode råd om hårtørrer

• Føntør håret helt - hver gang. Det er vigtigt, at du føntørrer dit hår 100%, ellers falder din styling sammen, og du har så godt som spildt din tid.
• Beskyt håret mod varme. Hertil kan du købe utallige virkningsfulde varmebeskyttende sprays eller lotioner, der beskytter samt plejer håret.
• Anvend en rundbørste, når du føntørrer dit hår og opnå derved en smuk, blank finish.
• Vælg en hårtørrer med en god, lang ledning, så du er fri for at bøvle med den, når du føntørrer dit hår.
• Ønsker du mere fylde i dit hår, kan du med fordel bruge en volumenspray, hårpudder eller skum til at give håret et volumen-boost.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik