FORÅRSFAVORITTER: Spar 20-70% på skønne brands - SHOP HER

Glattejern

Drømmer du om ultraglat hår ved allerførste strøg, er du kommet til det rette sted. Her finder du et kæmpe udvalg af forskellige glattejern, der både kan glatte og krølle dit hår. Vi har glattejern i alle størrelser, med keramiske plader, til alle hårtyper samt glattejern i smukke og farverige designs. Når du først har prøvet det glatte og glansfulde look, kan du ikke leve uden dit yndlings-glattejern.

1 til 36 af 62

Side

af 2

Side

af 2

Vælg det rigtige glattejern

Der findes et hav af forskellige glattejern på markedet, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige. Når du er på udkig efter et nyt glattejern, er der nogle ting, du skal have med i overvejelserne.

Hvis du har tyndt hår, kan det være en god ide at købe et glattejern med temperaturindstillinger eller et, der har en fast temperatur på 185 grader. Tyndt hår – og hår generelt – behøver ikke høje temperaturer for at blive omformet, og derfor er det en fordel at kunne regulere temperaturen selv.

Hvis du derimod har tykt hår, findes der glattejern, der er specielt designet til tykt hår. Disse glattejern fås med ekstra brede plader, der sikrer en hurtig glatning af håret. Glattejern fås i alle prisklasser. Glatter du dit hår ofte, og ønsker du at være ekstra skånsom mod håret, er det en god ide at investere i et dyrere glattejern.

Hvis du køber et dyrt glattejern, vil du opleve, at det er af super god kvalitet og holder i mange år. Her findes blandt andet dette jern til håret: Signature Styler (1 stk) fra HH Simonsen. Hvis du kun glatter dit hår en gang i mellem, og hvis design og kvalitet er underordnet for dig, kan du slippe afsted med at købe et ganske udmærket et til billige penge.

Glattejern bliver også kaldt varmestylers, og som det navn antyder, kan de også bruges til at style håret. Med dit valgte glattejern kan du nemt skabe de smukkeste krøller eller bølger i håret. Se her, hvordan du kan bruge dit glattejern til at skabe flotte, faconformede krøller.

Typer af glattejern

Der findes mange forskellige typer af glattejern, og pladerne kommer med mange forskellige belægninger. Blandt andet findes der glattejern med titaniumplader, keramiske plader og plader belagt med argan-oile. Disse plader sikrer en jævn varmefordeling og sikrer en blank, fejlfri finish. Der findes modeller, der har en fast temperatur på 185 grader, da man mener, at denne temperatur er optimal ved styling, og at håret derfor ikke bliver skadet ved brug. Mange glattejern har temperaturtrin fra 140 grader til 235 grader, men det er vigtigt, at jernet hverken er for varmt eller for koldt.

Der findes glattejern til alle hårtyper og længder. De glattejern, der har smalle plader, er velegnede til at glatte fint, kort hår, hvor de brede plader er gode til langt, tykt hår. Derudover findes der selvfølgelig glattejern, der har en almindelig bredde, og disse er velegnede til de fleste hårtyper. Glattejern kommer i mange forskellige farver og designs, så det er nemt at finde et til enhver smag.Gode råd om glattejern

• Det er altid en god ide at beskytte håret imod varmeskader. Til dette formål findes der mange virkningsfulde sprays eller lotioner, der beskytter imod høje temperaturer.
• Køb et glattejern, der passer til din hårtype og dine behov.
• Du kan med fordel inddele dit hår i sektioner for at opnå en perfekt glatning. Brug eventuelt hårclipse til at inddele håret.
• Hvis du ønsker at kunne krølle håret med dit glattejern, skal du vælge et med afrundede sider.
• Undersøgelser viser, at 185 grader er den ideelle temperatur, når håret skal omformes. Ved denne temperatur opnås en perfekt styling, uden håret bliver skadet. Temperaturer, der er meget høje eller meget lave kan slide på håret.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik