Beauty Week: Spar 20-40% - SHOP HER

Glattejern

Drømmer du om ultraglat hår ved allerførste strøg, er du kommet til det rette sted. Her finder du et kæmpe udvalg af forskellige glattejern, der både kan glatte og krølle dit hår. Vi har glattejern i alle størrelser, med keramiske plader, til alle hårtyper samt glattejern i smukke og farverige designs. Når du først har prøvet det glatte og glansfulde look, kan du ikke leve uden dit yndlings-glattejern.

1 til 36 af 79

Side

af 3

Side

af 3

Vælg det rigtige glattejern

Der findes et hav af forskellige glattejern på markedet, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige. Når du er på udkig efter et nyt glattejern, er der nogle ting, du skal have med i overvejelserne.

Hvis du har tyndt hår, kan det være en god ide at købe et glattejern med temperaturindstillinger eller et, der har en fast temperatur på 185 grader. Tyndt hår – og hår generelt – behøver ikke høje temperaturer for at blive omformet, og derfor er det en fordel at kunne regulere temperaturen selv.

Hvis du derimod har tykt hår, findes der glattejern, der er specielt designet til tykt hår. Disse glattejern fås med ekstra brede plader, der sikrer en hurtig glatning af håret. Glattejern fås i alle prisklasser. Glatter du dit hår ofte, og ønsker du at være ekstra skånsom mod håret, er det en god ide at investere i et dyrere glattejern.

Hvis du køber et dyrt glattejern, vil du opleve, at det er af super god kvalitet og holder i mange år. Hvis du kun glatter dit hår en gang i mellem, og hvis design og kvalitet er underordnet for dig, kan du slippe afsted med at købe et ganske udmærket et til billige penge.

Glattejern bliver også kaldt varmestylers, og som det navn antyder, kan de også bruges til at style håret.

Typer af glattejern

Der findes mange forskellige typer af glattejern, og pladerne kommer med mange forskellige belægninger. Blandt andet findes der glattejern med titaniumplader, keramiske plader og plader belagt med argan-oile. Disse plader sikrer en jævn varmefordeling og sikrer en blank, fejlfri finish. Der findes modeller, der har en fast temperatur på 185 grader, da man mener, at denne temperatur er optimal ved styling, og at håret derfor ikke bliver skadet ved brug. Mange glattejern har temperaturtrin fra 140 grader til 235 grader, men det er vigtigt, at jernet hverken er for varmt eller for koldt.

Der findes glattejern til alle hårtyper og længder. De glattejern, der har smalle plader, er velegnede til at glatte fint, kort hår, hvor de brede plader er gode til langt, tykt hår. Derudover findes der selvfølgelig glattejern, der har en almindelig bredde, og disse er velegnede til de fleste hårtyper. Glattejern kommer i mange forskellige farver og designs, så det er nemt at finde et til enhver smag.

Bedstsælgende glattejern

Blandt de bedstsælgende glattejern finder du følgende:

  • GHD IV Professional Styler: Dette populære glattejern fra GHD er kendt for sin alsidighed og evne til at imødekomme alle hårtyper. Glattejernet kommer med justerbar temperaturkontrol, hvilket gør det ideelt til at tilpasse varmen efter din specifikke hårtype og stylingbehov. Med keramiske plader sikres du en jævn varmefordeling, hvilket minimerer risikoen for skader på håret. Glattejernet efterlader håret med et blødt og glansfuldt finish

  • HH Simonsen Signature Styler: Dette glattejern designet med fokus på både kvalitet og funktionalitet. Dette alsidige glattejern kan bruges til at skabe flotte krøller, naturlige bølger eller et glat finish, hvilket gør det ideelt for dem, der ønsker forskellige stylingmuligheder.

  • GHD Black Platinum+ Styler: GHD har udviklet et glattejern af højeste hylde med Black Platinum+ styleren, som med innovativ teknologi kan give dig silkeblødt, glansfuldt og misundelsesværdigt hår. Dette avancerede glattejern har sensorer, der overvåger hårets behov og tilpasser temperaturen for at undgå overophedning. Resultaterne er derfor også langvarige, hvilket gør det ideelt for dem, der ønsker et stilfuldt look hele dagen.

Gode råd om glattejern

• Anvend altid en varmebeskyttende spray, inden du glatter håret.

• Ønsker du at kunne anvende dit glattejern til både at glatte og krølle håret, skal du vælge et fladjern med afrundede sider.

• Del dit hår op i sektioner med et par hårclipse, inden du anvender dit glattejern. Så får du bedre kontrol over glatningen samt er sikker på, at du får bugt med alle de flyvske totter.

• Børst dit hår med en hårbørste i den ene hånd, imens du anvender dit glattejern med den anden hånd for en nem og hurtig glatning.

• Ønsker du ekstra bevægelse i dit glatte hår, kan du afslutte med at glatte spidserne udad.

• Nøjes med at glatte dit hår én gang om ugen for at beskytte det mest mulig mod unødvendig slid.

Glattejern hos Well

Hos Well fører vi et bredt udvalg af forskellige glattejern til diverse formål. Ønsker du blødt, flot og glansfyldt hår, så find et glattejern hos Well.dk, her tilbyder vi fri fragt ved køb over 299 kr, dertil tilbyder vi dag-til-dag levering. Bestiller du inden kl. 19:30 på hverdage, vil du have din vare leveret i morgen. Derudover optjener du loyalitetspoint, når du handler hos os, som du kan bruge næste gang du handler hos os.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik