Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

Glattebørste

De trendy og ultrasmarte glattebørster gør det let som en leg at glatte håret. Her finder du et fint udvalg af forskellige glattebørster med eller uden keramisk belægning samt glattebørster i smukke og farverige designs. Glattebørsten udglatter skånsomt dit hår, så det altid fremstår sundt, glat og velplejet. De revolutionerende glattebørster sikrer desuden en nem og hurtig styling af dit hår og er ideelle i en travl hverdag.

17 produkt(er)

Vælg den rigtige glattebørste

Der findes efterhånden mange varmestylers, der kan glatte dit hår. Det nyeste skud på stammen er den ultra-nemme glattebørste, der hurtigt og nemt udglatter håret. Markedet er allerede fyldt med de populære børster, og derfor bliver spørgsmålet hurtigt: hvilken en skal jeg vælge?

Hvis du ofte glatter dit hår, og hvis du ønsker at være ekstra skånsom mod hår og hovedbund, kan det godt anbefales at investere i en dyr glattebørste. Hvis du blot glatter dit hår en gang i mellem, og hvis design og kvalitet er underordnet, kan du slippe afsted med at købe en god glattebørste til en billig pris.

Har du bølger, krøller eller kruset hår, kan en glattebørste nemt udglatte dit går på inden tid. Børsten er det perfekte stylingredskab i en travl hverdag, hvor man på inden tid kan opnå en glat og skinnende finish. Glattebørsten kan også bruges i meget tykt eller krøllet hår, inden du anvender dit glattejern.

På denne måde bliver glatningen super nem, og du sparer en masse tid. Se her, hvordan du kan opnå smukt, glat hår med den effektive glattebørste.

Typer af glattebørster

Glattebørster kommer med mange forskellige belægninger og funktioner. Der findes blandt andet keramiske børster, der sikrer en blød, glat finish, og som er skånsomme mod håret. Glattebørster fås med forskellige temperaturtrin. Nogle glattebørster har en konstant temperatur på 185 grader, hvilken menes at være den ideelle temperatur for en perfekt og skånsom styling. Temperaturer, der er meget høje eller meget lave, kan slide ekstra meget på håret, og derfor er det en fordel, at temperaturen er konstant. Derudover findes der glattebørster med temperaturtrin fra 80 grader til 235 grader. Dette gør det muligt at regulere temperaturen alt efter hårtype og tykkelse. Glattebørster kommer i mange forskellige og flotte designs, og det er derfor nemt at finde en glattebørste til enhver smag.

Gode råd om glattebørster

• Beskyt håret imod varme – brug en varmebeskyttende spray eller lotion.
• Du kan med fordel anvende glattebørsten, inden du bruger dit glattejern for en ekstra nem glatning.
• Det er vigtigt, at temperaturen er hverken for høj eller for lav. Den ideelle temperatur siges at være 185 grader.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik