SOMMERUDSALG: Spar 20-40% - SE TILBUD

Hårpudder

Mangler du den perfekte hårpudder? Der findes mange forskellige hårpuddere, der sikrer et voluminøst og smukt look. Om du ønsker en mat eller naturlig finish, øget tekstur eller et opfrisket anden-dags look, har vi helt sikkert den perfekte hårpudder til dig. Vores sortiment tæller hårpudder, volumepulver og volume booster, der sikrer dig et fyldigt og glamourøst look.

1 til 36 af 38

Side

af 2

Side

af 2

Hvad er hårpudder?

Hårpudder er et stylingprodukt som giver håret mere fylde og tekstur, og som efterlader håret med et mere mat look. Det er en meget fin pudder som kan absorberer overskydende fugt og olie. Det er derfor også et godt produkt hvis du har tendens til fedtet hår. Det kan også sagtens bruges som et alternativ til tørshampoo, når hårvasken skal strækkes lidt.

Volumen til fint hår

Hårpudder er rigtig godt til fint hår, da det tilføjer en masse volume og tekstur uden at tynge håret. De fleste hårpudder er hvide og kan ikke ses når det arbejdes ind i håret. Her findes blandt andet denne stylingpudder OSiS+ Dust It 10 g. fra Schwarzkopf. Hvis du gerne vil undgå det støvede look, eller tyndt hår og ønsker mere definition, så findes der også hårpudder med farve. Der findes både hårpudder tonet til lyst og mørkt hår. Med en hårpudder med farve, så undgår risikoen ved at håret kan komme til at se støvet ud.
Sådan bruger du hårpudder

Du bruger hårpudderet ved at løfte håret i sektioner, og drysser en lille mængde helt inde ved hårbunden. Brug en lille mængde af gangen og tilføj heller lidt mere efterfølgende. Massér produktet godt ind for at aktivere produktet.

Hårpudder kan også bruges som god base hvis du vil sætte håret op. Hårpudderen giver håret en masse struktur, så der er bedre greb i håret, så det ikke bare glider ud igen. Samtidig får du også et plus af masser af volume.Vejen til masser af volume

Hårpudder er godt og nemt produkt til masser af volume. Hvis du ønsker den ultimative volume, så kan du med fordel starte med, at vaske håret med en volumegivende shampoo og balsam . Så har du en god base at starte med. Inden du føntørre dit hår kan du bruge en volumespray som er med til at løfte håret, og en hårmousse som giver hold. Så er du klar til at føntørre det med en rundbørste for ekstra fylde. Nu er du klar til at bruge din hårpudder helt inde ved hovedbunden. Afslut gerne med en volume hårspray, så din styling holder hele dagen.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik