WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

Hårvoks og Stylingcreme

Leder du efter den perfekte hårvoks eller stylingcreme? Der findes mange forskellige hårvokse, der lader dig style dit hår, som du ønsker. Uanset om du ønsker stærkt hold, en mat finish eller wet look, har vi den perfekte hårvoks til dig. Vores store udvalg af hårvokse tæller bl.a. mud wax, ler voks, paste voks, creme voks og fiber voks. Med den perfekte hårvoks til netop dit hår, er du sikret et fuldendt look.

1 til 36 af 277

Side

af 8

Side

af 8

Style din frisure med hårvoks

Hårvoks er en blanding af organiske ingredienser såsom bivoks og kaolin, som giver en tyk og kraftig konsistens. Denne intense konsistens er nem at arbejde med og derfor bidrager produktet til en lettere hår rutine. For at få den optimale styling af din frisure er det essentielt, at du påfører produktet i nyvasket og tørt hår.

Et godt råd er desuden, at du tørrer dit hår i den retning, som du ønsker håret skal sættes i. På den måde har håret, allerede inden du går i gang med din styling, formet sig i den rette retning og skabt et fundament, som dermed gør stylingen lettere for dig.

Populære produkter:

Sådan styler du din frisure med hårvoks

Stylingen af dit hår er meget individuelt. Derfor er du nødt til blot at prøve dig frem med din hårvoks, så du finder den rette mængde og styling metode, som opfylder dit ønskede look. En god regel er dog, at du starter med, hvad der svarer til en lillefinger negl, herefter kan du altid tilføje mere, hvis det er nødvendigt. Når du har fået den rette mængde i hænderne, skal voksen varmes godt op i håndfladerne inden du fordeler voksen i dit hår.

Styling metoden er typisk at påføre mængden i håret og derefter ruske og filtre voksen ind i dit hår. Efterfølgende kan du forme og style din frisure mere specifikt, som du ønsker den. Her anbefales det, at din hårvoks fordeles i håret fra hovedbund til hårspidser, så voksen er i spil i hele håret. På den måde skaber du de bedste forudsætninger for, at din frisure holder hele dagen.Forskellige typer af voks - hvilken skal du vælge?

Det er afgørende, at du vælger en hårvoks, som er passende til din hårtype og hårets længde. Desuden skal du være opmærksom på, at din valgte hårvoks, har den rette konsistens i forhold til det look, som du ønsker til din frisure.

Voks til kort hår

Når du har kort hår kan du stort set vælge alle slags hårvokse på markedet. Dog kan det afhænge af, hvilken frisure som du ønsker at style. Skal dit hår side i fasthold hele dagen vil en clay wax eller lervoks være god. Begge giver et kraftigt hold og typisk et mat finish. Her findes blandt andet denne lervoks Brown/Matte Clay Wax (90 ml) fra HH Simonsen.

Hvorimod, hvis du ønsker at kunne restyle dit hår i løbet af dagen, så skal du vælge en voks med fleksibelt hold.

Voks til mellemlangt hår

Dit mellemlange hår har typisk brug for en voks med pomade konsistens eller en fiber voks. De er begge fleksibel i sit hold og dermed er der mulighed for at style lige den frisure, som du ønsker. Det minimale hold i voksen giver dig et naturligt shine i håret og et glansfuldt look.

Hvis du ønsker det klassiske slikkede look, så skal du vælge en cream wax eller en styling paste. De giver et mere skinnende look og har et let hold til dit mellemlange hår.

Voks til pjusket hår

Det moderne “morgenhår”, som selvfølgelig er nøje sat, har brug for en voks, som er lavet på ler eller mudder. Begge er yderst holdbare samtidig med, at du kan køre fingrene igennem håret, uden at det ødelægger din frisure og styling.

Voks til langt hår

Dit lange hår vil faktisk typisk have bedst af en stylingcreme fremfor en voks. Stylingcremen giver dig tekstur og glans frem for hold. Hvis de lange lokker skal tæmmes og de strittende totter på toppen skal mindskes, kan du bruge en lille mængde voks i et let fugtigt hår.

Ligeledes kan din styling creme påføres i både tørt og fugtigt hår. Alternativt kan du bruge en spray voks, som ikke tynger håret.

Hvordan fjerner jeg min voks?

De fleste hårvokse kan opløses i vand og er derfor nemme at vaske ud af håret igen. Hertil kan du blot anvende en almindelig shampoo for at vaske håret rent. I andre tilfælde skal du have fat i en dybderensende shampoo, hvis din voks ikke er vandopløselig. Hvis ikke du får fjernet og renset alle rester af din hårvoks, kan dette føre til kløe og irritation i hovedbunden.

Du kan derfor med fordel vaske dit hår en gang om ugen med en dybderensende shampoo, uanset om din hårvoks er vandopløselig eller ej, for at vedligeholde en sund hovedbund.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik