BEAUTY DAYS: Spar op til 40% på udvalgte - SHOP HER

Hårvoks og Stylingcreme

Leder du efter den perfekte hårvoks eller stylingcreme? Der findes mange forskellige hårvokse, der lader dig style dit hår, som du ønsker. Uanset om du ønsker stærkt hold, en mat finish eller wet look, har vi den perfekte hårvoks til dig. Vores store udvalg af hårvokse tæller bl.a. mud wax, ler voks, paste voks, creme voks og fiber voks. Med den perfekte hårvoks til netop dit hår, er du sikret et fuldendt look.

Billigvoks har skiftet navn til Well (Alt er som før - udover navnet) | Læs mere

1 til 36 af 264

Side

af 8

Side

af 8

Vælg den rigtige hårvoks til dig

Der findes et utal af hårvoks på markedet, og der kommer hele tiden nye til. Du skal derfor gøre dig nogle overvejelser, når du leder efter den perfekte til dig. Først og fremmest skal du tænke på din hårtype og hårlængde. Derefter skal du overveje hvilket look du gerne vil have. Noget voks har et stærkt hold, mens andet har medium eller fleksibelt hold. Det er derfor en god ide, at du gør op med dig selv hvilken holdfaktor, din hårvoks skal have.


Typer af voks

Der findes en række forskellige typer voks, som kan hjælpe dig med at få det optimale ud af din hårstyling. Der findes specielt udviklet voks til kort hår, og andre typer voks der er bedst til langt hår.


Hvis du har kort hår og gerne vil have et kraftigt hold som holder hele dagen, så skal du vælge en clay wax eller en mud wax. Begge typer har en tyk konsistens og skal varmes godt op mellem hænderne.


Fiber voks er god i både kort og lidt længere hår. Fibrene i voksen er med til at give ekstra fylde og struktur til håret. Fiber voks er en lettere voks, men ofte med et godt hold.


En paste wax er en let voks som kan bruges af alle hårtyper og længder. Voksen har en medium hold med et naturligt finish, som godt kan have en smule shine.


Hvis du har langt hår så er det en god ide, at bruge en spray voks som ikke tynger håret. En sprayvoks er nem at fordele i håret. Du kan også bruge en styling paste, som er god til at give struktur og fylde til håret. En styling paste har et let hold, og fungere godt i et fint hår og sammen med krøller.


Hvilken hårvoks til hvilket look?

  • • Hvis du har kort hår, og du gerne vil have at frisuren sidder på en bestemt måde hele dagen, så er en clay wax god. Den giver et kraftigt hold og typisk et mat finish.

  • • Hvis du ønsker at kunne restyle dit hår i løbet af dagen, så skal du vælge en voks med fleksibelt hold.

  • • Hvis du ønsker det klassiske slikkede look, så skal du vælge en cream vax eller en styling paste. De giver et mere skinnende look og har et let hold.

  • • Har du langt hår og gerne vil tæmme de flyvske hår, så kan du bruge en lille mængde voks i fugtigt hår.
GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik