WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

Saltvandsspray og Volumespray

Mangler du en saltvandsspray eller volume spray, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har et bredt udvalg af saltvandssprays og volume sprays, der sikrer smukt og fyldigt hår. Hvad enten du længes efter et råt og vindstylet beach-look eller bare ønsker et fyldigt og voluminøst look, har vi den perfekte saltvandsspray eller volumespray til dig.

1 til 36 af 111

Side

af 4

Side

af 4

Opnå fylde og tekstur i håret

Saltvandsspray og volumespray er to uundværlige produkter i hårrutinen til dig, der ønsker at tilføje fylde, tekstur og bevægelse til deres hår. Hos Well.dk tilbyder vi et bredt udvalg af saltvandssprays og volumesprays, der giver dig mulighed for at skabe det ønskede look og få dit hår til at se fantastisk ud.

Saltvandsspray - Skab Beachy Waves

Saltvandsspray er perfekt til at opnå det eftertragtede beachy look med bølger og tekstur. Sprayen indeholder typisk ingredienser som havsalt og mineralske ekstrakter, der efterligner effekten af saltvand og giver håret et naturligt struktureret udseende.

Med saltvandsspray kan du nemt skabe det perfekte sommerhår med bevægelse og volumen. Det er ideelt til både kort og langt hår og giver dig mulighed for at style dit hår på en legende og ubesværet måde.

Volumespray - Tilføj fylde og hold til dit Hår

Volumespray er en fantastisk løsning til dig, der ønsker at tilføje fylde og hold til dit hår. Volumespray er specielt formuleret til at løfte rødderne og skabe et fyldigere udseende, uden at håret føles tungt eller stift.

De indeholder ofte ingredienser som proteiner og keratin, der styrker håret og giver det struktur. Med volumespray kan du nemt opnå et glamorøst look med masser af volumen og liv i håret. Det er ideelt til fint eller fladt hår, der mangler fylde og struktur.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik