WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

Shine-spray og Glansspray

Er du på udkig efter den perfekte shine-spray, behøver du ikke lede længere. Vi har et kæmpe udvalg af glansspray og shine-spray, der giver det perfekte sidste touch til frisuren. Med en shine-spray får du nemt og hurtigt en skinnede samt glansfuld finish, der efterlader håret med et sundt look. Vælg imellem mange forskellige shinesprays og glanscremer til en perfekt finish.

1 til 36 af 43

Side

af 2

Side

af 2

Smukt og livligt hår

Vi drømmer alle om hår som skinner glansfuldt og ser sundt ud. Her er en glansspray din snydekode. En glansspray giver dit hår en ekstra skinnende og silkeagtig glans, med uden hårlak eller andet hold. Det fedter ikke håret, eller tynger det unødvendigt. Så du er efterladt med et smukt og blankt hår.


Det rigtige shineprodukt til dig

Der findes forskellige typer af shine produkter, så du kan vælge det som passer bedst til dig.

En glansspray er god til alle typer af hår. Den bruges en afslutning af en styling, og efterlader håret mere glansfuldt. Ryst blot flasken og spray det jævnt over hele håret, efter det er tørt og stylet. Spray ikke for meget eller for tæt på hovedbunde, så kan det komme til at se fedtet ud.

Hvis du ønsker det lidt ekstra, så kan du også få en glansspray med en smule glitter i. Glitteret går ind og giver et ekstra pust af lysreflekterende som får håret til at se ekstra shiny ud.


En shine serum går ind og giver et flot og glansfuld look, samtidig med at det tæmmer de flyvske hår. Shine serum kan bruges i alle typer af hår, men er især godt i hår som har tendens til at blive kruset og filtret. Serum går ind og giver håret fugt og pleje, samt en en flot glans. Shine serum kan bruges i både fugtigt og tørt hår. Tag en smule i din håndflade, og fordel det jævnt i håret. Det er meget drøj i brug, så start med et par dråber og tilføj mere hvis der er brug for det.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik