Beauty Week: Spar 20-40% - SHOP HER

Silver-Shampoo

Leder du efter den perfekte silver-shampoo, behøver du ikke lede længere. Her finder du et spændende udvalg af effektive silver-shampooer, der sikrer glans og pleje. Hvad enten du ønsker at neutralisere uønskede gule toner i blondt, hvidt eller gråt hår eller ønsker et is-blondt look, har vi det perfekte produkt til dig. Med den rette silver-shampoo kan du nemt opnå smukt og velplejet, blondt hår.

1 til 36 af 68

Side

af 2

Side

af 2

Hvad er silver shampoo?

Silver shampoo er en shampoo der er beriget med lilla farvepigmenter. Den lilla farve gør det muligt, at fjerne uønskede gule toner, hvor du i stedet vil opnå et koldt og lyst skær i håret. Lilla er en modsatte farve til gul og det derfor, at en silver shampoo netop kan komme det gule skær til livs.

Hvad gør silver shampoo?

Er du træt af, at dit hår har et gult og varmt skær? Tilføj en silver shampoo til din hårpleje rutine. Kort sagt, så fjerner silver shampoo de gule toner i håret, med indholdet af lilla farvepigmenter. Du kommer derfor de gullige toner til livs øjeblikkeligt. Hvordan virker silver shampoo så? Farven lilla er det modsatte af farven gul, og det er derfor at de lilla pigmenter kan gå ind og fjerne alle gullige toner i håret.


Hvordan bruger man silver shampoo?

Silver shampooer er beriget med plejende ingredienser og er lavet til dagligt brug. Sådan bruger du silver silver shampoo:

• Fordel silvershampooen i vådt og vasket hår.

• Skum produktet godt ind i håret.

• Lad virke i 1-3 minutter og skyl derefter shampooen grundigt ud med varmt vand.

• Afslut til sidst med en silver balsam, for at forsegle hårstråene. På den måde holdes de lilla pigmenter fra shampooen inde i håret, og du får derfor det bedste resultat.

Hvilken silver shampoo er bedst?

Vi har et hav af skønne og effektive silver shampooer, men Fudge Clean Blonde Shampoo 250 ml. og Kevin Murphy Blonde Angel Wash 250 ml. er to af vores absolut bestsellers.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik