WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

Tørshampoo

Trænger dit hår til ekstra pleje og fylde mellem hårvask? Der findes et hav af forskellige tørshampooer, der sikrer dig smukt og velplejet hår. Trænger dit hår til et friskt pust eller ekstra volumen og tekstur, har vi den perfekte løsning til dig. En tørshampoo opfrisker håret, modvirker en fedtet hovedbund samt sikrer dig smukt og velplejet hår. Tørshampoo er det perfekte stylingprodukt til dig, der ønsker at opfriske håret mellem hårvaske.

1 til 36 af 121

Side

af 4

Side

af 4

Hvad er tørshampoo?

Med tørshampoo kan du springe en eller flere hårvaske over, da dit hår rengøres uden brug af vand. Den er designet til at absorbere overskydende olie og urenheder fra håret og hovedbunden, hvilket efterlader håret med en renere og mere opfrisket følelse. Tørshampoo kommer normalt i form af en spray, pulver eller skum, og den påføres direkte på håret og masseres forsigtigt ind i hovedbunden.

Hvad gør tørshampoo?

Ved at påføre tørshampoo i håret vil olier, fedt og svans fra håret absorberes, så du kan gå dagen imøde med rent og velplejet hår, uden at skulle hoppe i bad. Derudover tilføres der volumen og en frisk duft til håret. Håret har ikke godt af at blive vasket hver dag, så derfor er det er en god idé at anvende tørshampoo nogle gange om ugen.

Hvornår skal man bruge tørshampoo?

Tørshampoo kan anvendes afhængig af behov, men kan være rigtig brugbart hvis dit hår ser fedtet eller olieagtigt ud, men du ikke har tid til eller lyst til at vaske det med vand og shampoo og samtidig kan tørshampoo være praktisk, når du er ude og rejse og ikke har mulighed for omhyggelig hårvask. Tørshampoo kan også bruges i situationer hvor håret ser fladt og livløst ud, så kan den bruges til, at give håret et fyldigere udseende. Hyppigheden, hvormed du bør anvende tørshampoo, afhænger af flere faktorer, herunder din hårtype, aktivitetsniveau, og hvor ofte dit hår bliver olieagtigt. Men som udgangspunkt er det efter behov, men overdreven brgug kan føre til ophobning af produkt og potentielt tør hovedbund, så følg altid producentens anvisninger for det specifikke produkt.

Sådan bruger du tørshampoo:

• Start med tørt hår.

• Ryst flasken grundigt før brug for at blande ingredienserne i beholderen.

• Forbered dit hår ved at børste eller æamme det for at fjerne eventuelle sammenfiltrede hår.

• Del dit hår op i sektioner for at sikre, at tørshampooen fordeles jænvnt ud i hele hovedbunden.

• Afhængigt af typen af tørshampoo (spray, pulver eller skum), skal du udføre følgende trin:

Spray: Hold flasken 25-30 cm væk fra hovedbunden og spray jævnt på rødderne og de mest olieagtige områder.

Pulver: Drys forsigtigt tørshampoo-pulver langs rødderne og massér forsigtigt ind i hovedbunden.

Skum: Påfør skummet på rødderne og massér ind med fingerspidserne.

• Lad tørshampooen sidde i et par minutter for at absorbere overskydende olie og urenheder.

• Arbejd produktet ind i håret ved hjælp af dine fingre eller en børste.

• Style dit hår som ønsket.


Bestseller tørshampoo

Lernberger Stafsing Dryclean: Ønsker du at friske din frisure op mellem hårvaskene og tilføje ekstra volumen og tekstur til dit hår? Så er denne tørshampoo fra Lernberger Stafsing det perfekte valg for dig. Denne spray indeholder en høj koncentration af LS Supercomplex, som er fyldt med vitaminer, mineraler, antioxidanter og gavnlige fedtsyrer. Disse nærende ingredienser bidrager til at skabe masser af volumen i dit hår og efterlader det fyldigt og løftet, hvilket giver dig mulighed for at style din frisure på ny.

Kevin Murphy Fresh Hair: Hvis du ønsker at springer over hårvasken fra tid til anden, så er denne tørshampoo fra Kevin Murphy et uundværligt produkt for dig. Den lette tørshampoo giver dig mulighed for at forny dit hår mellem vaske, hvilket resulterer i et rent, friskt og fyldigt udseende.

Batiste Dry Shampoo Original: Hvis du ønsker velplejet hår, der forbliver friskt uden overskydende olie, så er tørshampooen fra Batiste et utrolig godt valg for dig. Den effektive tørshampoo giver dig øjeblikkelig renhed og fyldighed i dit hår, hvilket gør det let at springe en hårvask over og komme hurtigt ud af døren.

Tørshampoo hos Well

Er du på udkig efter effektive tørshampooer til fordelagtige priser? Så udforsk vores sortiment på Well.dk. Hvis du handler for over 299 kr., sender vi dem til dig uden ekstra omkostninger. Og hvis du bestiller inden kl. 19:30 på en hverdag, kan du have dine varer allerede næste dag. Og husk, hver gang du handler hos os, optjener du point, som du kan bruge til din næste ordre på Well.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik