Skin Care Week: Spar 20-30% - SHOP HER

Leave-in Conditioner

Trænger dit hår til ekstra pleje og omsorg? Vi har et hav af forskellige leave-in conditionere, der sikrer dig smukt og velplejet hår. Vores store sortiment tæller blandt andet dry conditioner, leave-in conditioner, leave-in spray og balsamspray, så vi har helt sikkert det perfekte match for dig. Om du ønsker volumen, pleje, glans, blødhed eller genopbygning, har vi helt sikkert den perfekte leave-in conditioner til dig.

1 til 36 af 113

Side

af 4

Side

af 4

Hvorfor skal du bruge leave-in conditioner til dit hår?

Med dette produkt sikrer du, at dit hår får det næring og pleje, som det har brug for mellem dine hårvaske. Tenderer dit hår til hurtigt at blive tørt? Så kan du med et leave-in produkt berige dit hår med den ekstra pleje og kærlighed, som det har brug for.

Produktet er udviklet til at skulle blive siddende i håret, og derfor skal du ikke bekymre dig om produktet gør dit hår fedtet. En leave-in conditioner kan anvendes til alle hårtyper og kan derfor benyttes af enhver, som ønsker at pleje og booste sit hår mellem hårvaskene.

Forskellige typer af leave-in conditioner

En leave-in conditioner er egnet til at blive i håret og skal dermed ikke vaskes af efter påførelse. Din leave-in conditioner kan anvendes i både vådt, fugtigt og tørt hår. Dog giver produktet den bedste effekt, hvis dit hår ikke er helt tørt. Det tørre hår kan have svært ved at suge conditioneren optimalt ind.

Leave-in conditioner findes i både cremeform og som sprayform. En leave-in conditioner i cremeform skal typisk krammes ind i håret, mens den i sprayform blot sprayes på dine lokker. Når du vælger din leave-in conditioner er det altid essentielt, at du har din hårtype og dit hårs behov i fokus.

Hvis dit hår er meget skadet vil det have godt af en leave-in conditioner med proteiner i. Disse hjælper med at genopbygge håret, så dit hår synes sundere. Hvis du har et krøllet hår, vil dit hår takke dig for et produkt, som indeholder smør fra forskellige nødder, da disse har en blødgørende effekt på dit hår.

Ønsker du, at dit produkt skal hjælpe med at bevare farven i dit hår, hvad end det er naturlig eller farvet, så kan du med fordel gå efter leave-in conditionere, som indeholder solsikkekerneolie.

Leave-in conditioner i vådt / fugtigt hår

Ved at benytte din leave-in conditioner i vådt hår, tilfører du en masse pleje til håret, som gør det nemmere at rede håret ud. Kom dit produkt i et håndklædetørt hår og kram det ind i dine spidser. Dette hjælper til, at du lettere kan rede filtrer ud af dit hår.

Leave-in conditioner i tørt hår

Du kan anvende dit produkt i tørt hår for at opnå et nyt boost i håret. Kram en smule af produktet i dine spidser for at opleve et fornyet liv til dit hår. Dette fungerer især godt til krøllet hår, da produktet går ind og modvirker frizz og kruset hår. Dermed synes dit hår livligt, velplejet og smidigt.

Leave-in conditioner som balsamspray

Hvis dit hår trænger til en hurtig og nem opfriskning, kan en balsamspray være din løsning. Det er i bund og grund det samme som en leave-in conditioner, men sprayen er lidt hurtigere at påføre i håret, og er nem at fordele ligeligt. Denne bidrager ligeledes til, at dit hår er nemmere at rede ud og dermed er det nemmere for dig at style dit hår.

Hvad er fordelene ved leave-in conditioner?

Din leave-in conditioner skal blive siddende i håret og ikke skylles ud igen. Dette gør, at produktet arbejder i dit hår i længere tid end en almindelig balsam, og dermed opnår du et mere effektivt resultat.

Desuden bidrager den lange varighed i håret til, at dit hår får den optimale pleje og næring, da produktet får mulighed for at trænge ind i dine hårstrå.

Fordele ved leave-in conditioner
  • - Beskytter dit hår i løbet af dagen
  • - Tilfører fugt og styrke til dit hår
  • - Sikrer pleje og silkeblødt hår
  • - Mindsker filtret hår

Ved at benytte et leave-in produkt er dit hår bedre beskyttet mod sol, frie radikaler m.m. Desuden kontrollerer produktet frizz og krus i dit hår. Derfor er det et helt ideel produkt til dig, som døjer med et ødelagt og tørt hår eller hvis du blot ønsker mere kontrol over dit hår.

Anvendelse af leave-in conditioner

En leave-in conditioner kan du med fordel bruge hver gang du har vasket hår eller efter behov. Anvendelsen er meget individuel alt efter behov og ønsker. Nogen benytter leave-in produkter til at kramme håret op efter en hårvask og andre benytter produktet i tørt hår til styling af håret.

Undlad dog at bruge produktet direkte på hovedbunden, da dette kan gøre håret fedtet og tungt at se på. Et godt råd er at starte 2-3 cm fra din hovedbund og fordel produktet ned i det resterende hår.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at conditioneren ikke skal vaskes ud af håret igen før din næste hårvask. Anvend gerne produktet 1-2 gange om ugen for bedst muligt at fastholde plejen og blødheden i dit hår.

Du bør ikke anvende leave-in conditioner frem for din almindelige balsam, men derimod anvende produktet som et supplement dertil.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik