HELE SHOPPEN: Spar 20% på alt - SHOP HER

LAQ Shield LED/UV Lamp

Om produktet

  • 36 watt LED-lampe
  • Lyser med UV-stråler
  • Hærder hurtigt lakken
  • 50.000 timers levetid
  • Med to tidsintervaller
  • 210x120x80 mm
- 26%

Special Price 43900

Normalpris i "butikkerne" 59900

På lager - Dag til dag levering
Optjen 21,95 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

INNOVATIV LED-LAMPE

LAQ Shield LED/UV Lamp er en unik LED-lampe, der med UV-lys effektivt hærder alle typer gelé-lak. Lampen er enkel at anvende, og den hærder lakken på ingen tid samt modvirker afskalning og krakelering i 2-4 uger. LED-Lampen er dobbelt så effektiv som andre lamper på markedet, hvilket halverer hærdetiden og giver et holdbart resultat.

LAQ Shield LED/UV Lamp er udstyret med 15 LED-pærer, der lyser med ultraviolette stråler samt har en levetid på op til 50.000 timer. Pærerne giver et professionelt resultat uden at skade hud eller negle, og det varme hvide lys skaber intet ubehag for øjnene. Lampen har 36 watt samt et innovativt design, der blot måler 210x120x80 mm. Derudover har LED-lampen en auto sluk-funktion samt to tidsintervaller på 30 og 60 sekunder. Der medfølger AC adapter.

ULTRA-HURTIG HÆRDNING

Ønsker du flotte og holdbare negle, er den unikke og innovative LED-Lampe fra L.A.Q Shield et musthave for dig. Lampen hærder hurtigt og lydsvagt din gelé-neglelak samt sikrer et super smukt resultat.

Klik på startknappen, og indstil LAQ Shield LED/UV Lamp på den ønskede tid, eller undlad at indstille den for en virketid på maksimalt 99 sekunder. Påfør et lag UV-lak på neglene, og før den ene hånd ind under neglelampen. Infrarøde sensorer starter automatisk lampen, når hånden føres ind under lampen, og slukker når hånden fjernes. Gentag proceduren med den anden hånd. Vi anbefaler, at du anvender en gelé-basecoat (hærdes i 30 sek.) og en gelé-topcoat (hærdes i 60 sek.) før og efter UV-lakken (hærdes i 30 sek.) påføres for et holdbart resultat. Hold tænd/sluk knappen inde afslutningsvis at slukke lampen. Vær ekstra forsigtig når lakken påføres på neglene, at lakken hverken rammer neglebånd eller huden.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand LAQ Shield
Ingredienser Nej
Pligt tekst Nej
Næringsdeklaration Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Ikke tilgængelig
Næringsindhold Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: LAQ Shield LED/UV Lamp

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik