Beauty Week: Spar 20-40% - SHOP HER

Accessories

Står du og mangler de perfekte accessories til din håropsætning, behøver du ikke lede længere. Her finder du mange forskellige accessories, der matcher dit behov. Vores store sortiment af accessories tæller bl.a. hårelastikker, hårspænder, krokodillenæb, hårnåle, hårklemmer og hårclips samt de populære mikrofiber turbie towels, der tørrer dit hår ekstra hurtigt.

1 til 36 af 81

Side

af 3

Side

af 3

Find de perfekte accessories

Når du er i gang med din håropsætning, at glatte dit hår eller lignende, er det vigtigt med de rette accessories. Her skal du tænke på din hårtype, samt hvad du ønsker at anvende dine accessories til. Har du tykt og langt hår vil en spiralelastikker eller et krokodillenæb være de perfekte accessories til dig. Er dit hår lidt mere fint, kan du nemt nøjes med at anvende hårnåle til din håropsætning samt de helt tynde hårelastikker, der let holder håret på plads. Går du ofte med hestehale og døjer med spændingshovedpine, vil de populære spiralelastikker være din perfekte løsning. Elastikkerne holder håret på plads, men de strammer ikke, hvilket gør dem super behagelige at bruge.

Forskellige typer accessories

Accessories kan overordnet opdeles i kategorierne hårelastikker, hårspænder og hårnåle. Under hver accessories-kategori findes der et utal af forskellige typer og former for accessories. Under hårelastikker finder man almindelige stofelastikker med søm, de populære plastikelastikker uden søm samt de trendy spiralelastikker. Alle hårelastikkerne kommer i en pallette af smukke farver, der passer til alle hårfarver. Har du f.eks. brunt hår, er de brune elastikker de perfekte accessories til dig, og har du blondt hår, kan de transparente plastikelastikker næsten helt skjules i dit hår. Plastiskelastikkerne kommer i både store og små størrelser, hvilket gør dem til de perfekte accessories til både voksne og børn samt til hestehaler, fletninger eller hvad det nu skulle være. Blandt de trendy spiralelastikker finder man også et væld af farver. Disse elastikker er desuden ekstra skånsomme mod håret, de efterlader ingen elastikmærker, og de modvirker spændingshovedpine.

Der findes ligeledes mange forskellige typer af hårnåle i accessories-kategorien - oftest i farverne sort, brun og guld. Disse farver gør det et at finde den perfekte hårnål til ens hårfarve. Prøv f.eks. de klassiske hårnåle med en riflet facon, der sikrer, at de griber bedst muligt fast i håret, så frisuren bliver, hvor den skal dagen igennem. Vi har også et udvalg af helt lige hårnåle eller ekstra lange hårnåle, der er perfekte som accessories til håropsætninger i længere og tykt hår. Blandt hårspænderne er der både almindelige hårspænder i mange forskellige farver samt krokodillenæb, sommerfugleklemmer og hårclipse. Uanset hvilke accessories du leder efter, har vi uden tvivl et perfekt match.

Gode råd om accessories

• Døjer du ofte med spændingshovedpine, når du har dit hår sat op, vil spiralelastikker være de perfekte accessories for dig. Spiralelastikker har et nænsomt greb om håret, så det ikke rigtig føles som om, at du har en elastik i håret.
• Vær ikke bange for at vælge accessories i farver, når du sætter dit hår. Du kan style dit hår med farverige accessories på samme måde, som du styler dit tøj.

• Ønsker du, at din hestehale skal sidde ekstra højt på hovedet, kan du anvende 1 eller 2 spiralelastikker som accessories. Elastikkernes unikke form vil give dit hår et fantastisk løft.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik