Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

Håndcreme

Ønsker du bløde og velplejede hænder? Vi har mange forskellige typer af håndpleje, der matcher lige netop dine behov. Vores sortiment tæller et bredt udvalg af skønne håndcremer, der sikrer bløde og smukke hænder hele dagen igennem. Om du er på udkig efter en nærende håndcreme eller en håndcreme med anti-age virkning, har vi helt sikkert det perfekte match for dig.

1 til 36 af 250

Side

af 7

Side

af 7

Vælg den rigtige håndcreme

Dine hænder er dit visitkort, og derfor er det ekstra vigtigt, at de altid fremstår smukke og velplejede. Til dette formål findes der et hav af fantastiske håndcremer, der yder den bedste pleje for hænderne. Når du er på udkig efter en ny håndcreme, er der nogle parametre, du kan vælge ud fra. Først og fremmest skal du tænke på dine behov. Døjer du med tørre hænder, eller ønsker du at få udglattet huden på hænderne, eller vil du bare gerne have ekstra bløde hænder? Uanset hvad dine ønsker og behov er, har vi helt sikkert den perfekte creme til dig. Derudover bør du overveje, om din håndcreme skal have en bestemt duft. Der findes utallige cremer, der kommer med forskellige dufte, men der findes også mange neutrale af slagsen til dig, der foretrækker en naturlig creme. En håndcreme kommer i en praktisk rejsestørrelse, og du kan derfor nemt have den med i håndtasken eller på weekendturen.

Typer af håndcreme

En god håndcreme er essentiel i den daglige skønhedsrutine. Vores hænder fortjener den bedste pleje, men det er ikke altid nemt at vælge mellem de mange forskellige typer af håndcreme. I kategorien håndcreme, findes der mange slags cremer med et hav af forskellige egenskaber. Vi har et stort udvalg af genopbyggende, fugtgivende, plejende og blødgørende håndcreme. Men vi har også cremer, der lindrer og beskytter, virker helende samt modvirker rynker og tørhed. Derudover findes der også multifunktionel håndcreme, der er velegnet til pleje af både negle og hænder. Til sidst, men ikke mindst, kan du også vælge mellem astma- og allergivenlige håndcremer eller økologiske og naturlige cremer – alt efter smag og behag.

Gode råd om håndcreme

• Hav altid din foretrukne håndcreme med i tasken, så du altid kan yde den bedste pleje for dine hænder.

• Anvend håndcremen efter behov - det skader ikke at smøre hænderne ind i creme flere gange om dagen.

• I vinterperioden kan du med fordel anvende en fed håndcreme. Når det er ekstra koldt udenfor, er dine hænder udsatte, og det er derfor vigtigt med den optimale pleje.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik