Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

Murad

Murad er et amerikansk hudplejebrand, der tilgodeser både skønhed og sundhed. Murads eksklusive renseprodukter, cremer, tonics og serummer sikrer et smukt og velplejet look til alle hudtyper.
Historien bag Murad | Murad produkterne | Murads bestsellere

1 til 36 af 85

Side

af 3

Side

af 3

Better Every Day

Murad er en innovativ virksomhed, der har specialiseret sig i at skabe revolutionerende hudplejeprodukter baseret på farmaceutisk viden.

Historien bag Murad

Murad er et amerikansk brand, der blev grundlagt i 1989 af Dr. Howard Murad - en af verdens førende forskere inden for hudpleje. Murad er uddannet farmaceut og har med sin enestående viden inden for hudpleje skabt revolutionerende produkter, der tilgodeser både skønhed og sundhed. Brandnavnet er sidenhen blevet associeret med højteknologiske kvalitetsprodukter, der gør huden sund indefra.

Murad produkterne

Murad dækker over et sortiment af enestående produkter, der ikke går på kompromis med kvalitet. Den innovative formel, der er baseret på ”the Murad Recipe”, sikrer et smukt og velplejet look til alle hudtyper. Murads mission er at skabe en videnskabelig baseret produktlinje, der forbedrer hudens indre og ydre sundhed samt tilgodeser alle former for hudproblemer. Sortimentet består blandt andet af cremer og serummer, der bekæmper akne såvel som genetisk ældning, så huden altid føles ung og smuk uanset alder.

Murads bestsellere

Blandt Murads bestsellere finder man Hydro Dynamic Ultimate Moisture, Perfecting Day Cream og, Clarifying Cleanser. Hydro Dynamic Ultimate Moisture er en fugtgivende anti-age creme, der giver sund og velplejet hud i op til 8 timer. Cremen bekæmper fine linjer samt rynker og er særligt velegnet hudtyper, der viser tegn på ældning. Perfecting Day Cream er en anti-age dagcreme, der tilfører huden intens fugt samt bekæmper rynker og fine linjer. Clarifying Cleanser er en aknebekæmpende ansigtsrens, der gør huden 99.9% bakteriefri på mindre end et minut. Ansigtsrensen er særligt velegnet til unge med uren og fedtet hud.

Med de eksklusive produkter fra Murad er du sikret smuk og velplejet hud, der synligt forbedres dag for dag!

Besøg producentens hjemmeside: Murad

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik