LIGE NU: Spar min. 20% på alt - SHOP HER

Ecooking

Danske Ecooking er økologisk og allergivenlig hudpleje til hele familien - Stort udvalg til ethvert behov med effektive ingredienser

GRATIS: Ecooking Selvbruner Mousse (200 ml) ved køb af Ecooking for min. 399 kr. | Kode: SELVBRUNER

1 til 36 af 167

Side

af 5

Side

af 5

Food for your skin

Ecooking er en dansk virksomhed, der blev skabt af Tina Søgaard – i hendes lille køkken – hvor hun eksperimenterede med forskellige, naturlige råvarer. I dag består sortimentet af en bred vifte af hudplejeprodukter, der genskaber den naturlige glød.

Historien bag Ecooking

Ecooking er et dansk brand, der har specialiseret sig i at producere hudplejeprodukter, som alle har råd til. Virksomheden blev stiftet af Tina Søgaard - i hendes lille køkken, hvor hun eksperimenterede med forskellige typer af råvarer - og bag brandet gemmer sig derfor en unik fortælling. Tina Søgaard gennemlevede en svær periode i sit liv, og specielt hendes hud led stor skade under denne personlige krise. Huden mistede sin naturlige glød og blev i stedet trist og grå. Tina Søgaard søgte efter plejeprodukter, der kunne få huden til at genvinde den fine glød, men forgæves, og hun besluttede sig derfor for at tage sagen i egen hånd – og sådan opstod Ecooking. Det hele startede med hjemmerørte produkter i syltetøjsglas, der blev opbevaret i køleskabet, og i dag er Ecooking et af de mest anerkendte danske hudpleje brands på markedet.

Ecooking produkterne

Ecooking er en serie af økologiske og naturlige hudplejeprodukter, som ikke går på kompromis med effekten. Eco står for økologi, mens cooking, selvfølgelig, står for madlavning, fordi nogle af produkterne i sortimentet er så rene, at de kan bruges i madlavning. Serien er baseret på ærlighed og gennemsigtighed, og etiketten fortæller derfor tydeligt, hvad produkterne indeholder, og hvad det er – uden fancy og uigennemskuelige betegnelser. Alle produkterne i serien er desuden 100% veganske, fri for farvestoffer og parabener. Ecooking byder på et bredt udvalg af plejeprodukter til mænd og kvinder. Vælg blandt andet mellem naturlige cremer, serummer og lækre sæber, der yder det absolut bedste for huden – der er noget for enhver smag.

Ecooking bestsellere

Det kan være svært at udpege de mest populære Ecooking produkter, men en klar favorit blandt kunderne er Ecooking Multi Olie – en multifunktionel olie og 100% økologisk olie, der har et væld af anvendelsesmuligheder. Olien kan blandt andet bruges som makeupfjerner, hårolie, massageolie, neglebåndsolie og kropsolie takket være denne unikke sammensætning af naturlige og nærende ingredienser. Lige i hælene på Multi Olie kommer den populære Ecooking Peel Maske, der forlader huden silkeblød og med en naturlig, smuk glød. Ecooking Men serien er ligeledes et populært valg blandt de mandlige forbrugere, og hvor især Starter Kit er et populært valg.

Er du på udkig efter naturlige og virkningsfulde hudplejeprodukter, som tilmed er til at betale, er Ecookings populære hudplejeserie det perfekte match for dig.


GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik