SUMMER DEALS: Spar op til 30% - SE TILBUD

Ecooking

Danske Ecooking er økologisk og allergivenlig hudpleje til hele familien - Stort sortiment fyldt med effektive produkter, der imødekommer ethvert behov.

GRATIS: Ecooking Selvbruner Mousse Parfumefri (200 ml) ved køb af Ecooking for min. 199 kr. | Kode: SELVBRUNER

1 til 36 af 176

Side

af 5

Side

af 5

Hvem er Ecooking?


Ecooking er en dansk virksomhed, der i 2015 blev skabt af Tina Søgaard – i hendes lille køkken – hvor hun eksperimenterede med forskellige, naturlige råvarer. I dag består sortimentet af en bred vifte af hudplejeprodukter, der genskaber den naturlige glød.Historien om Ecooking


Ecooking er et dansk brand, der har specialiseret sig i at producere hudplejeprodukter, som alle har råd til. Virksomheden blev stiftet af Tina Søgaard - i hendes lille køkken, hvor hun eksperimenterede med forskellige typer af råvarer - og bag brandet gemmer sig derfor en unik fortælling. Tina Søgaard gennemlevede en svær periode i sit liv, og specielt hendes hud led stor skade under denne personlige krise. Huden mistede sin naturlige glød og blev i stedet trist og grå. Tina Søgaard søgte efter plejeprodukter, der kunne få huden til at genvinde den fine glød, men forgæves, og hun besluttede sig derfor for at tage sagen i egen hånd – og sådan opstod Ecooking. Det hele startede med hjemmerørte produkter i syltetøjsglas, der blev opbevaret i køleskabet, og i dag er Ecooking et af de mest anerkendte danske hudplejebrands på markedet.Produkterne fra Ecooking


Ecooking tilstræber sig at udvikle produkter hvor synlig virkning er en førsteprioritet samtidig med at man tilfører produkterne så meget økologi og naturlighed som overhovedet muligt til en fordelagtig pris. Produkterne fra Ecooking er begrebet af hverdagsluksus, dette skyldes, at de er produceret af de bedste og mest effektive ingredienser, som er nøje udvalgt på baggrund af dokumenteret virkning. Ecookings produkter er skræddersyet til specifikke hududfordringer. Det vil sige at hvert enkelte produkt er udviklet til en bestemt hudfordring om det måtte være tør hud, sensitiv hud, sensitiv hud eller noget lignende. Hos Ecooking tror man på at sund og smuk hud skal være tilgængeligt for alle, og derfor har Ecooking udarbejdet et sortiment som er beregnet til alle uanset hudtype og alder.
Ecookings kvalitetsmærkninger


De fleste af Ecookings produkter har kvalitetsmærkninger, herunder enten dermatologiske testede, veganske samt certificerede med det internationale allergimærke AllergyCertified.

Hvad er dermatologisk testet?
Dermatologisk testet betyder, at produkterne med denne certificering har gennemgået en række tests, som sikrer, at produkterne ikke forårsager hudirritation eller andre reaktioner.
Selvom et produkt er markeret med denne certificering, så er det ikke ensbetydende med, at produktet ikke kan forårsage hudirritation, blot at chancen er på et minimalt niveau.
Måden hvorpå testene foregår er ved at man som minimum får 50 forsøgspersoner med forskellige aldre og hudtyper, herunder folk med hudproblemer, såsom eksem, allergi og sensitiv hud. Testen indebærer at man påfører en nøje afmålt mængde af produktet på huden og derefter påfører et plaster over det påførte område. Efter 48 timer ser man på hvorvidt der har været en reaktion hos nogle af individerne. Hvis ingen af testpersonerne oplever nogen form for reaktion på huden efter denne periode, kan produktet betragtes som harmløst med hensyn til at forårsage hudirritation.

Hvad er AllergyCertified?
AllergyCertified-certificeringen betyder, at alle råvarer i det pågældende produkt er blevet gennemgået for allergifremkaldende, hormonforstyrrende og kræftfremkaldende stoffer. Det er altså din garanti for at et produkt lever op til de optimale krav for minimal risiko for allergi.

Hvad er Vegan Trademark?
Vegan Trademark er din garanti for at produktet ikke indeholder nogen former for animalske ingredienser eller bliver testet på dyr i udviklings- og fremstillingsfasen.
Ecookings produktserier


Herunder kan du få et overblik over Ecooking utrolig store udvalg af diverse hudplejeprodukter med et væld af forskellige egenskaber:


Ecooking dagcremer

Ecookings dagcremer har til formål at tilføre din hud fugt og pleje, der beskytter din hud hele dagen. Disse dagcremer, er udarbejdet til specifikke hududfordringer, så du kan få en dagcreme, der bekæmper netop dit hudproblem.


Ecooking håndcremer

Ecooking har udviklet håndcremer og -lotions, der har til formål at pleje og reparere dine hænder. Produkterne er beriget med naturlige og økologiske ingredienser, så du kan give en ren og effektiv behandling til dine hænder.


Ecooking Læbepomader

Ecookings læbepomader er udviklet med formålet om at beskytte og pleje læberne mod tørhed, sprækker og ubehag. Læbepomaderne er udformet med forskellige dufte og nogle tilfører også læberne med farve.


Ecooking Natcremer

Natcremer fra Ecooking er designet til at give intensiv fugt og pleje til din hud om natten, når huden har brug for ekstra opmærksomhed og genopbygning.


Ecooking Rens

Ecooking rensegel, rensemælk og renseservietter er alle udviklet til at opløse overskydende fedtstoffer, så du efterlades med et velplejet og smukt look. Selvom produkterne føles milde på huden, er de supereffektive. De renser helt i dybden, og genopretter hudens naturlige forsvar.


Ecooking Scrub

Når du peeler din hud fjernes de døde hudceller fra hudens overflade, så du efterlades med et silkeblødt og ensartet resultat. Samtidig med at de døde hudceller fjernes, stimuleres dannelsen af nye hudceller.
Ecooking rensescrubs kan minimere rynker og give dine cremer lov til at trænge helt ind, hvor de kan komme ind og arbejde dybt i huden. Et godt tip er at få skrubbet huden med en scrub om sommeren, da man tager bedre imod solens stråler og dermed bliver brunere og så holder farven også længere.


Ecooking Serum

Ecookings sortiment dækker over en lang række serummer, såsom Fugt Serum, Super Serum, Young Serum, 50+ Serum, Acne Serum og mange andre, som med sine høje koncentration af aktive ingredienser alle hjælper på vidt forskellige hudproblematikker.Ecooking bestsellere


Det kan være svært at udpege de mest populære Ecooking produkter, men en klar favorit blandt kunderne er – en multifunktionel olie og 100% økologisk olie, der har et væld af anvendelsesmuligheder. Olien kan blandt andet bruges som makeupfjerner, hårolie, massageolie, neglebåndsolie og kropsolie takket være denne unikke sammensætning af naturlige og nærende ingredienser. Lige i hælene på Multi Olie kommer den populære , der forlader huden silkeblød og med en naturlig, smuk glød. Ecooking Men serien er ligeledes et populært valg blandt de mandlige forbrugere, og hvor især er et populært valg.Ecooking hos Well


Er du på jagt efter den perfekte hudpleje? Så er Ecooking det rette valg for dig, og hos Well.dk tilbyder vi fri fragt ved køb over 299 kr. Derudover garanterer vi dag-til-dag levering, så længe du bestiller inden kl. 19:30 på hverdage - så kan du have dine varer allerede næste dag. Som en ekstra bonus optjener du loyalitetspoint hver gang, du handler hos os, som du kan bruge på din næste bestilling hos Well.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik