BESTSELLER BRANDS: Spar op til 60% - SHOP HER

Ecooking Serum

Med Ecooking får du produkter der er baseret på en naturlig formel, hvor der er nogle af produkterne der er så rene, at de kan bruges til madlavning - ret vildt! Ecooking er et anerkendt dansk brand, der har taget beauty branchen med storm, med produkter der sikre vilde resultater på ingen tid. Når det kommer til hudpleje er serum noget af det mest effektive du kan finde - for det virker.

Se vores udvalg herunder.

20 produkt(er)

Bliv klogere på Ecooking Serum her

Ecooking har en masse helt igennem fantastiske serummer i sortiment, der kan give dig en smuk hud med fornyet glød. Et serum kan meget, som cremer ikke kan, da ingredienserne aktive og meget mere koncentreret. Du vil opleve, at huden får en mere intens behandling og resultaterne vil kunne ses hurtigere end normalt.

Dine hudpleje produkter behøver ikke at være fra samme hudpleje serie, da du med fordel kan skræddersy din helt personlige hudplejeserie, så produkterne passer perfekt til netop din hud. Du skal derfor nødvendigvis ikke bruge det serum der passer til dine creme og renseprodukter.

Sådan bruger du serum Der er både serum til dagsrutinen og til aftenrutinen, som også ville kunne ses under produktet.

• Rens huden med dine fortrukne renseprodukter • Påfør tonic eller en ansigtsmist • Fordel nu dit serum i cirkulære bevægelser • Afslut med dig dag/natcreme.

Vi anbefaler, at du anvender en solcreme dagen efter brug af serum, samt begrænser soleksponering i op til en uge efter brug.
GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik