Beauty Week: Spar 20-40% - SHOP HER

Mælkesyrebakterier

Bevar og vedligehold en sund tarmflora med kosttilskud, der indeholder en række mælkesyrebakterier. Udover at bidrage til en god og sund mave, bidrager mælkesyrebakterier også til optagelsen af vitaminer i kroppen og opbyggelsen af slimhinden i tarmen. Vores udvalg tilbyder kosttilskud med mælkesyrebakterier til både børn og voksne, samtidig med at du også kan få dine mælkesyrebakterier i enten pilleform, pulverform eller som velsmagende gummies. Shop dine kosttilskud fra kendte brands som Solaray, Biosym, Udo's Choice, NDS og mange flere.

1 til 36 af 85

Side

af 3

Side

af 3

Hvad er mælkesyrebakterier?

Probiotika, bedre kendt som mælkesyrebakterier, hjælper mavesystemet med at at sortere de skadelige bakterier fra, som kan fremprovokere maveonde, infektioner og generelle maveproblemer. Mælkesyrebakterierne florerer i tarmsystemet og har en særlig funktion for immunforsvaret og fordøjelsen. De omdanner lactose (mælkesukker) til mælkesyrer. Processen giver syre til tarmen, som bidrager til en bedre fordøjelse i kroppen.

Hvad hjælper mælkesyrebakterier med?

Mælkesyrebakterier tilføres gennem kosten og befinder sig i fede mejeriprodukter, men det kan være svært at få tilstrækkelige mængder gennem kosten. Der findes heldigvis en masse gode kosttilskud, som kan hjælpe med at opretholde en god balance af mælkesyrebakterier.

Hvis du ikke har den rette balance og er i underskud af mælkesyrebakterier, er der større risiko for maveonde og i værste tilfælde kan du blive udsat for infektioner. Mælkesyrebakterier er uundværlige for fordøjelsen og spiller en særdeles vigtig rolle. Du kan derfor med fordel benytte dig af kosttilskud, og sikre at din krop ikke kommer i underskud af mælkesyrebakterier.

5 fordele ved mælkesyrebakterier

- Bidrager til at opretholde en god og sund mave.
- Mælkesyrebakterier er med til at opbygge slimhinden i din tarm.
- De gavner og forbedrer balancen i mave og tarmsystem.
- Mælkesyrebakterier hjælper med at stimulere dit immunforsvar.
- Bakterierne øger dit optag af vigtige vitaminer og mineraler.
GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik