SHOP DANSK: Spar 20-40% - SHOP HER

Kollagen

Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige kollagenprodukter til både hud, led, knogler og muskler. Vores sortiment omfatter alt fra kapsler til pulver og gummies, så du kan vælge den variant, der passer bedst til dig og dine behov. Vi har både produkter med kollagen kombineret med andre ingredienser som C-vitamin, zink og hyaluronsyre, samt rene kollagenprodukter uden tilsætningsstoffer. Vi fører også økologiske og marine kollagenprodukter. Vores udvalg henvender sig til alle, der ønsker at styrke deres krop og udseende med en sund og naturlig løsning.

1 til 36 af 125

Side

af 4

Side

af 4

Hvad er Kollagen?

Kollagen er blevet et populært kosttilskud på grund af dets mange fordele for både hudens sundhed og kroppens velbefindende. Kollagen er et protein, som vi naturligt danner i kroppen. Det er en af kroppens mest essentielle byggesten, som findes i huden, håret, sener, knogler, brusk, bindevævet og tænder. Proteinet bidrager til, at din hud forbliver elastisk og fast, og knoglerne forbliver stærke.
Desværre falder produktionen og kvaliteten af proteinet med 1-2% hvert år fra 25-30 års alderen, hvilket har betydning for, hvorfor vi får rynker med alderen. Kollagen kan tilføjes til kroppen gennem fødevarer, men kan også suppleres gennem kosttilskud, som findes i forskellige former.

Kollagen består af: Kollagen fremstilles af fisk, kvæg eller gris. Hvis du foretrækker et kollagen kosttilskud lavet af fisk, bør du vælge Marine Kollagen, som udbydes af flere mærker. Desuden indeholder mange kollagen kosttilskud også C-vitamin, da det er afgørende for kollagen. C-vitamin hjælper med optagelsen og produktionen af collagen i kroppen.

Hvad er kollagen godt for?

Kollagen er nøglen til en helhedsorienteret tilgang til skønhed og sundhed. Det spiller en afgørende rolle i opretholdelsen af hudens struktur og elasticitet, hvilket bidrager til en strålende hud fri for aldringstegn som rynker og slap hud. Samtidig styrker det vores led og knogler, hvilket er essentielt for mobilitet og livskvalitet. Men kollagenets fordele stopper ikke der - det fremmer også sunde og stærke hårstrå samt negle, hvilket bidrager til et mere glansfuldt udseende.


Med kollagen som kosttilskud kan du støtte din krop både indefra og udadtil, for et sundt og ungdommeligt udseende samt optimal velvære.

Fordele ved kollagen:
  • - Styrker knogler og bevægelighed i led
  • - Holder huden fast og elasktisk
  • - Bidrager til stærkt hår og negle


Hvilke kosttilskud findes der med kollagen?

Kollagen som kosttilskud findes i forskellige udgaver. Du kan blandt andet få kollagen som kaspler, pulver og gummies. Hvordan du ønsker at indtage kollagen er helt op til dig, bare det er en måde, som gør det nemt at inkorporere det i din hverdag.

Kollagenpulver er nemt at tilføje i din vand, smoothie eller anden foretrukken drikkevare. Der findes både udvalg af kollagenpulver med og uden smag, så mulighederne for at gøre det til en del af din hverdag er overskuelig og tilgængelig.Prøv blandt andet VILD NORD Marine Collagen GOLD som er uden tilsat smag. Pulveret kan opløses i alt fra juice til kaffe.

Kollagenkapsler er for dig, som ønsker hurtigt at få tilført kollagen til kroppen hurtigt og effektivt. Optag kapslerne sammen med dine andre kosttilskud som en god del af dagen. Pureviva Marine Collagengør det nemt og enkelt at pleje din indre og ydre skønhed. Pakken består af 270 kapsler, som gør det nemt for dig at indtage og integrere kollagen i din daglige rutine over længere tid.

Kollagengummies er en måde som gør det sjovt at indtage dit kollagen kosttilskud. Kollagengummies smager godt, og er en nem og hurtig måde at indtage kollagen. Find blandt andet Kollagengummiesfra Vitayummy, som findes med forskellige smage.


Populære udbydere af kollagen:

  • - Vild Nord er et dansk brand, som producerer og udvikler marine collagen pulver. Kollagenet er produceret ud fra bæredygtigt fiskeri med høj fokus på høj kvalitet, miljø og bæredygtighed. Sortimentet består af en række bestsellere som VILD NORD Marine Collagen GOLD som giver effekt for dig og din hud

  • - NDS udbyder en række forskellige kollagenpulver i forskellige størrelser og med varierende kvaliteter. I deres udvalg af kollagenpulver finder du blandt andet produkter med fokus på huden og knogler.

  • - Functional Futures sortiment består blandt andet af kollagen i både pulver og kapselform. Prøv blandt andet deres kosttilskud i pulverform Functional Future Broth Kollagen Økologisk & Græsfodret (250 g) som er et økologisk collagen pulver, der er lavet på bone broth af ben fra nordiske, fritgående, græsfodrede og økologiske kvæg.
  • Kollagen hos Well

    Hos Well har vi et stort udvalg af kollagen fra mange forskellige mærker. Om du er til kapsler eller pulverform, eller ønsker kollagen med eller uden smag er der noget for dig. Hos Well tilbyder vi hurtig levering og favorable priser. Du kan nemt bruge filtreringsfunktionen til at finde et kollagenprodukt fra det mærke, som du ønsker.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik