WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

Kosttilskud

Får du ikke dækket dit behov for vitaminer og mineraler igennem kosten, har vi den perfekte løsning for dig. Her finder du et kæmpe udvalg af kosttilskud til gode priser, så din krop kan komme i sund balance. Vælg imellem kosttilskud og vitaminer så som magnesium, D-vitamin, mælkesyrebakterier, B-vitamin, C-vitamin, olie, zink, kalk, loppefrøskaller og fiskeolie.

1 til 36 af 2146

Side

af 60

Side

af 60

Vælg det rigtige kosttilskud

Når vi spiser kosttilskud er det oftest fordi, at vi ikke får nok vitaminer og mineraler igennem vores almindelige kost. Meget mad er i dag forarbejdet, så den ikke indeholder de mængder vitaminer og mineraler, der er nødvendige for, at vores krop kan fungere optimalt. For at være på den sikre side tager mange kosttilskud hver dag. Hvis du lider af træthed, dårlig fordøjelse eller lignende, kan du gå til din læge og finde ud af lige præcis hvilke kosttilskud eller vitaminer, du mangler. Når du skal vælge de helt rigtige kosttilskud, vitaminer eller mineraler skal du være opmærksom på sammensætningen af kosttilskuddet samt kvaliteten. Med gode kosttilskud af høj kvalitet kan du fremme din krops sundhed og få ekstra velvære i hverdagen.

Typer af kosttilskud og vitaminer

Kosttilskud kommer i mange forskellige former så som piller, kapsler, tabletter, i flydende form og på pulverform. I kategorien kosttilskud finder man forskellige vitaminer, der har et væld af gavnlige virkninger på kroppen. Vitaminer er, ligesom mineraler, nødvendige for, at kroppen kan fungere optimalt. Vitaminer er kemiske forbindelser, som kroppen ikke selv kan danne, derfor skal de tilføres gennem maden eller som et kosttilskud. Man kan blandt andet få B-vitaminer, der har en indvirkning på immunforsvaret, nervesystemet, blodet, hjertet, synet, huden og leverfunktionen. B-vitaminer giver ekstra energi i hverdagen samt er gode mod stress og fordøjelsen. C-vitaminer støtter immunforsvaret, forbrændingen og nervesystemet og er desuden gode mod træthed og allergier. D-vitaminer øger kalkoptagelsen samt virker styrkende på muskel og nervefunktionen. Mangel på D-vitaminer kan blandt andet ses som træthed og mindre overskud i hverdagen og er særlig gavnligt til dem, der har brug for ekstra energi. Dette er især i vinterhalvåret, hvor man ofte ikke får nok D-vitaminer via solen, og hvor dette kosttilskud er ekstra gavnligt.

Mineraler er grundstoffer, der også tilføres gennem kosten. Mange mineraler er vigtige for, at kroppen holdes i sund balance. Kosttilskuddet magnesium er et mineral, der har en styrkende virkning på knogler, tænder og muskler samt nervesystemet og den psykologiske funktion. Kalk styrker ligeledes knogler, muskler, tænder og immunforsvaret. Chrom opretholder en normal blodsukkerbalance og er særlig godt for diabetikere. Zink er godt for fertiliteten og immunforsvaret samt er en del af kropens eget forsvar mod miljømæssige påvirkninger.

Derudover finder man kosttilskud så som mælkesyrebakterier, der hjælper med at opretholde den naturlige tarmflora. Fiskeolie tilfører et tilskud af fedtsyrer og fosfolipider til hele kroppen samt er gavnligt for både hjerte, hjerne, hud og synet. Der findes også børnevitaminer samt multivitaminer, til dem, der mangler lidt forskellige vitaminer og mineraler i mindre mængder. Sidst men ikke mindst er der også naturlægemidler så som loppefrøskaller og fibertilskud, der har en god virkning mod forstoppelse, irritabel tyktarm og forhøjet kolesterol.

Gode råd om kosttilskud og vitaminer

• Kosttilskud må aldrig træde i stedet for en sund og varieret kost. Spis derfor sund mad hver dag.

• Vitaminer er livsvigtige for, at kroppen kan fungere, og de indgår i mange af kroppens processer.

• Mineraler er stoffer, der enten hjælper vitaminerne med at fungere eller er en slags byggesten i kroppen til for eksempel tænder og knogler.

• Kosttilskud i form af vitaminer og mineraler er effektive til forebyggelse af sygdomme.

• Træner du sport på et højt plan, er det en god idé at få mange vitaminer og mineraler for at kunne præstere bedst muligt til f.eks. konkurrencer.

• På vores breddegrader danner vi kun D-vitaminer, når solen står højt på himlen, det er derfor vigtigt med et tilskud af D-vitaminer - især i vinterhalvåret.

• D-vitaminer kan i øvrigt også forebygge influenza og forkorte forløbet.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik