SOMMERKLAR: Spar op til 50% - SE TILBUD

Multivitaminer

Får du ikke dækket dit behov for vitaminer og mineraler igennem kosten, er en daglig multivitamin den perfekte løsning for dig. Her finder du et kæmpe udvalg af multivitaminer, der sikrer dig en krop i sund balance. En multivitamin indeholder alt det nødvendige fra både vitaminer og mineraler, og multivitaminpiller er et godt supplement til en sund kost.

1 til 36 af 129

Side

af 4

Side

af 4

Hvad er multivitamin?

Multivitamin er en sammensætning af flere forskellige vitaminer. Der vil oftest være tale om A, B6, B12, D og C vitamin, som alle er med til at styrke immunsystemet. Det varierer hvilke forskellige supplerende vitaminer og mineraler de enkelte tilskud indeholder, men der vil oftest være tilføjet ekstra vitaminer. Multivitamin er en nem og god løsning til dig, der ønsker en sund og vedligeholdt vitaminbalance.

Hvad hjælper multivitaminer med?

Du er i større grad sikret mod ikke at komme i underskud af vigtige vitaminer med et tilskud af multivitamin. Har du ikke en god vitaminbalance, er der større risiko for et svækket immunsystem og i værste tilfælde vil det øge risikoen for infektioner og sygdomme. Hvis du derimod er i underskud af ét bestemt vitamin, vil vi anbefale, at du anvender et fokuseret tilskud, som indeholder netop det vitamin som din krop er i underskud af.

Multivitamins primære funktion er at vedligeholde vitaminbalancen. Det er godt for mange ting, men det bidrager særligt til dit immunsystem med de mange vitaminer og mineraler.
9 fordele ved multivitamin

Der findes en lang række forskellige multivitaminer, som hver især kan indeholde forskellige vitaminer. Det er derfor vigtigt at du vælger netop det tilskud, der vil bidrage mest muligt til netop din krop. Vi har her samlet 9 fordele ved nogle af de mest populære vitaminer.

- B12-vitamin er med til at styrke dit immunforsvar.

- A-vitamin bidrager til normalt syn og normal hud.

- B2-vitamin indgår i kroppens energiomsætning.

- D-vitamin er vigtigt for dine knogler.

- B1-vitamin bidrager til en normal hjertefunktion.

- E-vitamin beskytter cellerne mod oxidativ stress.

- C-vitamin bidrager til at mindske udmattelse og træthed.

- K-vitamin er både vigtigt for at dit blod koagulerer som det skal, og for dine knogler.

- B6-vitamin bidrager til nervesystemets normale funktion.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik