Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

Sport og Træning

Leder du efter fitness tilbehør til din træning? Her finder du et stort udvalg af forskellige produkttyper inden for kategorien trænings-, sports- og fitness tilbehør. Vælg blandt andet imellem fitness tilbehør så som sportstape i forskellige bredder samt støttebind og kinesiologitape, til dem der ønsker at forebygge, genoptræne eller behandle sportsskader.

1 til 36 af 241

Side

af 7

Side

af 7

Vælg det rigtige fitness tilbehør

Kategorien sport og træning har været i rivende udvikling de sidste mange år, og der findes mange forskellige former for fitness tilbehør på markedet. Når du skal vælge det rigtige fitness tilbehør for dig, skal du først og fremmest vide, hvad du ønsker at anvende dit fitness tilbehør til. Døjer du f.eks. med muskelsmerter eller ønsker at forebygge disse, kan fitness tilbehør så som kinesiologitape være en god løsning for dig. Kinesiologitape er en holdbar og elastisk sportstape, der er god til både at blive anvendt som forebyggende eller lindrende smertebehandling, så du atter bliver fit for fight. Derudover giver kinesiologitape støtte og aflastning til muskler, sener og led. Uanset hvilke fitness tilbehør du leder efter, så finder du fitness tilbehør hos os af den bedste kvalitet og til lave priser.

Typer af fitness tilbehør

I kategorien sport og træning finder man fitness tilbehør så som sportstape, kinesiologitape og støttebind. Fitness tilbehøret sportstape er typisk uelastisk tape, der kommer i forskellige bredder og materialer. Sportstape kan f.eks. være fremstillet af stærk bomuld med en god klæbeeffekt. Uelastisk sportstape er det perfekte fitness tilbehør til alle, der ønsker stabilisering af muskler, sener og led under fysisk aktivitet. Tapen støtter og begrænser ekstreme bevægelser, så kroppen beskyttes mod skader som forstuvninger og forstrækninger. Sportstape kan anvendes til fysioterapi samt som fitness tilbehør til alle former for sport, hvor den har en dæmpende virkning på muskelsmerter.

Kinesiologitape er elastisk sportstape, der er forebygger, genoptræner og behandler sportsskader. Tapen giver også støtte og aflastning til musklerne samt en hurtig og effektiv lindring ved smerter og ømhed.

Støttebind virker ligesom sportstape støttende og stabiliserende på muskler og led. Støttebind er elastisk og kan også anvendes som kompressionsforbinding eller til forebyggelse af overbelastninger, åreknuder, fibersprængninger og meget mere. Derudover kan fitness tilbehøret støttebind anvendes igen og igen, da det bevarer sin smidighed efter vask.

Gode råd om fitness tilbehør

• Ønsker du at stabilisere dine muskler, led og sener under sport og træning, er fitness tilbehøret sportstape din perfekte løsning.

• Døjer du med muskelsmerter, er kinesiologitape det helt rigtige valg for dig.

• Har du fibersprængninger eller åreknuder, er et støttebind en rigtig god kompressionsforbinding.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik