Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

Hårvitaminer

Hår vitaminer er den hurtigste og mest effektive metode til at opnå sundere, tykkere og længere hår! Hår vitaminer er spækket med kraftfulde vitaminer og næringsstoffer, der genopliver hårsækkene, styrker håret samt giver de bedste forudsætninger for en sund hårvækst. Hos well.dk har vi samlet de bedste brands af hår vitaminer på markedet. Vi har varianterne, med de allerbedste resultater! Med et tilskud af hår vitaminer er sunde, lange lokker ikke langt væk.

35 produkt(er)

Hvad er hårvitaminer?

Mange benytter kosttilskud formuleret til håret for at få et stærkere og sundere hår. Håret er det væv på kroppen, som vokser allerhurtigst. Derfor har det brug for en stor mængde af nærende stoffer for at fastholde væksten i håret.

Den effektive næring stammer blandt andet fra vitaminer og mineraler, som hårvitaminer er udviklet på baggrund af. Kroppen er ikke selv i stand til at producere vitaminer og mineraler. Derfor er kosttilskud formuleret til håret et effektivt og supplerende middel for at opnå længere og sundere hår.

De nærende ingredienser i vitaminer og mineraler effektiviserer dine hårfollikler, så dit hår kan fastholde en normal og sund hårvækst. Dermed modvirker disse vitaminer og mineraler knækket, tyndt og slidt hår.

Dog kan hårvitaminer ikke alene klare processen til et sundt, tykt og velplejet hår. Det er lige så essentielt, at du supplerer med en sund og nærende kost samt en plejende hår rutine.

Vejen til længere og sundere hår

Foruden den sunde kost og din selvpleje af håret er kosttilskuddene betydningsfulde for væksten i dit hår. For at opnå et sundere og stærkere hår er det derfor vigtigt, at din hovedbund får den rette mængde af nærende stoffer.

Hvis din hovedbund får en tilpas mængde næring, har du et godt fundament til et mere velplejet og sundere hår. Der er massevis af vitaminer og mineraler, som er vigtige for din hovedbund og desuden også for andre vigtige kropsfunktioner.

Her er hårvitaminer en hurtig og yderst effektiv metode til at opnå kraftigere og længere hår. Vitaminerne er udviklet til at fremme en sund og hurtig hårvækst, da vitaminerne reparerer beskadiget hår og styrker hårsækkene. Dermed genopbygges håret endnu stærkere og mere fyldigt. Hår vitaminerne fås i pilleform eller som velsmagende vingummier, der er lette at tygge.

Hårvitaminer kan anvendes af alle, som ønsker et fyldigere og længere hår. Vitaminerne er spækket med kraftfulde vitaminer og næringsstoffer, der genopliver hårsækkene og sikrer en sund og øget hårvækst.

Effektive vitaminer og mineraler til håret

Hår vitaminer indeholder oftest en blanding af A-, B-, C-, D-, og E-vitamin samt mineraler som zink, jern og magnesium, som alle har en positiv effekt på håret. Herunder er der listet, hvilke fordele, som diverse vitaminer og mineraler bidrager til:

  • - A-vitamin bidrager til kroppens produktion af olier. Disse olier er nærende for hovedbunden og afhjælper tør hovedbund og hår.
  • - B-12, som består af Biotin og Niacin, er de væsentlige B-vitaminer for at opnå sundhed og styrke i dit hår. Biotin er særligt vigtig for produktionen af glukose samt hårets naturlige vækst. Niacin nærer hovedbunden og fremmer en sund hårvækst. Mangel på Niacin giver knækkede hårstrå samt trist og glansløst hår.
  • - C-vitamin hjælper kroppen med at producere kollagen, som ligeledes er et vigtigt protein for sundt og stærkt hår.
  • - E-vitamin er et antioxidant, som er væsentlig i hårvitaminer. Vitaminet opbygger og reparerer hårcellerne samt vedligeholder en sund hårvækst.
  • - Jern styrker håret, fremmer hårvæksten og forebygger tyndt og tørt hår, som har tendens til at spalte.
  • - Hår vitaminer er ofte beriget med magnesium. Dette mineral fremmer en sund hovedbund, som er byggestenen til et sundt og stærkt hår.
  • - Zink bidrager til at forebygge et svagt og glansløst hår.

Hvornår kan du se resultater?

Processen til et længere og fyldigere hår starter i hovedbunden og hårsækkene. Her det det essentielt med en god hårpleje, sund kost og passende vitaminer og mineraler for en optimal hårvækst. Din krop og dit hår har sin egen genetik og gennemgår helt naturligt forskellige faser gennem livet, som vi ikke kan være herre over eller modvirke med kosttilskud.

Der kan blandt andet være tale om sygdom, amning eller hormonelle krops påvirkninger, som kan forårsage hårtab eller slidt hår. Her er førsteprioriteten, at få kontrol og ro på disse forhold før der kan forebygges hårtab eller slidt hår.

Som udgangspunkt bør du kunne se og mærke forandringen i dit hår efter 3-6 måneder, hvor du regelmæssigt har indtaget dine tilskud. Håret gror langsomt og derfor kræver det, at du har tålmodighed med processen. Dog bør du efter et par måneder at opleve små, strittende babyhår langs hårgrænsen. Dette indikerer, at dit hår er i vækst og du er dermed på rette vej!

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik