BESTSELLER BRANDS: Spar op til 60% - SHOP HER

Farvebombe

Ønsker du en strålende og intens hårfarve imellem frisørbesøgene? Med en farvebombe kan du hurtigt genskabe farven i dit hår, så det altid fremstår fra sin bedste side. Vælg imellem farvebomber samt farvegenopfriskende shampoo, hårkur og mousse til alle hårfarver. Med en farvebombe får du ikke blot en smuk hårfarve, men også masser af glans og pleje til håret. Se vores kæmpe udvalg af farvebomber, der efterlader dit hår med en smuk og velplejet finish.

1 til 36 af 106

Side

af 3

Side

af 3

Vælg den rigtige farvebombe

Farvet hår falmer ofte over tid, og derfor er det vigtigt, at håret får den rette pleje og næring, så det kan opretholde en intens og smuk farve. Til dette formål kan du anvende en farvebombe, der effektivt genopfrisker hårfarven og giver nyt liv til håret. Der findes et utal af farvebomber på markedet, og de er efterhånden blevet ret populære. Farvebomber er beriget med små farvepigmenter, der gør det muligt at genopfriske hårfarven, og derfor skal du vælge en, der matcher din hårfarve. Har du blondt hår, skal du vælge en farvebombe med lyse farvepigmenter, og har du mørkt hår, skal du naturligvis vælge en med mørke farvepigmenter. Det er vigtigt at huske, at farvebomber ikke farver håret, men blot genopfrisker hårfarven ved hjælp af de små farvepigmenter. Hvis dit udgangspunkt er platinum blondt hår, kan du dog opnå forskellige looks ved hjælp af farvebomber, og du kan blandt andet skabe det populære granny-look. Se her, hvordan du kan bruge din farvebombe til at opnå en smuk, glansfuld finish samt en genopfrisket hårfarve.

Typer af farvebomber

Der findes mange forskellige typer af farvebomber, og de kommer i mange forskellige farver. Du kan finde farvebomber, der matcher rødt, brunt, blondt og sort hår, men du kan også finde farvebomber, der er ideelle til mere sprælske hårfarver såsom lilla, lyserød og blå. Farvebomber trænger, modsat hårfarve, ikke ind i håret, men lægger sig blot på hårstråene og efterlader håret med en genopfrisket farve samt en velplejet finish. Der er altså ikke tale om en permanent hårfarve, men en farvegenopfrisker, der både plejer og giver hårfarven nyt liv – hurtigt og nemt. De effektive farvebomber holder typisk omkring 4-10 hårvaske, og de er ideelle til at opretholde den ønskede hårfarve mellem frisørbesøgene.

Gode råd om farvebomber

• Anvend farvebomben i håndklædetørt hår.

• Hvis du ønsker en mere intens farve, kan du lade cremen virke i et par minutter mere end anvist på produktet.

• Brug gerne en handske, når du påfører cremen i håret.

• Hvis du har platinum blondt hår, kan du blandt andet opnå det populære granny-look hår ved hjælp af farvebomber.

• Afslut eventuelt med en balsam for at forsegle fugten i håret.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik