WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

Skyllefarve og Toningsfarve

Leder du efter en flot skyllefarve eller toningsfarve, er du kommet til det rette sted. Her finder du et stort udvalg af semi-permanente hårfarver, toningsfarver og skyllefarver i et væld af smukke nuancer. Vælg en skyllefarve til at genopfriske din naturlige hårfarve, vælg en toningsfarve, der holder lidt længere, eller vælg en semi-permanent hårfarve, der trænger dybt ind i hårstråene. Uanset hvilken skyllefarve, toningsfarve eller semi-permanent hårfarve du ønsker, kan du finde den her.

1 til 36 af 259

Side

af 8

Side

af 8

Hvad er Skyllefarve & Toningsfarve?

Skyllefarve og toningsfarve er to forskellige typer af hårfarver, som anvendes til at ændre hårfarven midlertidigt. Selvom de begge er midlertidige farver, er der nogle forskelle mellem de to, både i forhold til holdbarhed, farveintensitet og anvendelse.Om du ønsker, at skåne dit hår mest muligt mod de skader der kan forekomme ved permanent hårfarve, vil prøve en ny hårfarve af der ikke er permanent eller blot vil opfriske din nuværende farve , så er du kommet det helt rigtige sted.

Bliv klogere på Skyllefarve og Toningsfarve lige her!

Hvordan virker Skyllefarve?

Skyllefarve bruges til midlertidigt at ændre eller opfriske farven på håret. Det unikke med skyllefarver, er at produkterne typisk er beriget med nærende og fugtgivende ingredienser, der går ind og plejer håret. Du undgår derfor at skade dit hår, da skyllefarven virker som en form for hårkur - alt imens, at du efterlades med en smuk hårfarve. Det kaldes også semi-permanent hårfarve, da farven kun vil vare i 2-4 uger, inden den gradvist falmer og forsvinder. Jo mere håret vaskes, jo hurtigere vil farven falme.

Skyllefarve kan være en god mulighed for dig, der ønsker at prøve en ny hårfarve uden at forpligte dig til en permanent farveændring. Det kan også bruges til at opfriske en eksisterende hårfarve eller dække grå hår midlertidigt.Hos Well kan du få skyllefarve til bl.a gråt, aske blond, brunt og rødt hår.

Skyllefarve fungerer ved at trænge ind i hårets yderste lag. Farvepigmenterne i skyllefarven er mindre end de i permanent hårfarve, hvilket betyder, at de ikke trænger så dybt ind i håret og binder sig ikke permanent til håret.

Hvordan virker Toningsfarve?

Både Toningsfarve og Skyllefarve bliver gradvist skyllet ud af håret, men Toningsfarven har længere holdbarhed, da produktet trænger dybere ind i håret. Farvepigmenterne i toningsfarve er større end de i skyllefarve, hvilket gør at farven binder sig til hårets proteiner.

Selvom Toningsfarve har længere holdbarhed, er der stadig ikke tale om en permanent hårfarve, men en demi-permanent hårfarve. Ved brug af Toningsfarve, vil du kunne bevare farven i håret i 4-6 uger, afhængigt af hvor ofte håret vaskesMan skal dog være opmærksom på at toningsfarve kan også have en mere permanent effekt på porøst eller beskadiget hår, da farvepigmenterne kan trænge dybere ind i håret og binde sig til hårets proteiner mere permanent.

Toningsfarve kan bruges til at ændre hårfarven midlertidigt, opfriske en eksisterende hårfarve eller dække grå hår midlertidigt.Det kan også bruges til at tone blonde eller lyse farver for at fjerne uønskede gule eller orange toner, med bl.a silver toningsfarve. Om du er til lyst, grå, silver eller de mørkere toner som brun, rød og sort hår, så finder du det hele lige her.

Anvendelse af Skyllefarve og Toningsfarve

Begge produkttyper anvendes på helt samme nemme måde. Opfrisk din hårfarve eller prøv nye nuancer af, hjemme på dit eget badeværelse. Følg punkterne herunder for et optimalt resultat.

  • - Vask håret grundigt med shampoo
  • - Tør håret let med et håndklæde
  • - Ved tykt og lang hår, anbefales det at fordele håret i sektioner
  • - Fordel nu skyllefarven/toningsfarven jævnt i hele håret
  • - Lad skyllefarven/toningsfarven sidde i 20-30 minutter eller den tid der er angivet på produktet
  • - Skyl til sidst håret grundigt med varmt vand, indtil vandet løber klart
  • - Det anbefales at føntørre håret, da skyllefarven/toningsfarven godt kan smitte af, når det er vådt.

Gode råd til hårfarvning

Det er altid bedst at følge producentens anvisninger nøje og teste farven på en lille del af håret, inden du anvender den på hele håret.
Det er vigtigt at huske på, at skyllefarver og toningsfarver ikke er i stand til at løfte hårfarven, så hvis du ønsker at gå fra en mørk til en lysere hårfarve, vil du have brug for en permanent hårfarve. Skyllefarver og toningsfarver er bedst til at ændre eller justere nuancer inden for den samme farve familie - på den måde vil du opnå de bedste resultater.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik