WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

A-Derma

A-Derma er et banebrydende brand, som tilbyder plantebaserte hudpleje, der er dermatologisk testet. Brandet har siden 1982 været specialister i at udvikle effektive og naturlige produkter, som plejer og skaber balance for sart hud. Læs mere om A-Derma her

21 produkt(er)

Unik pleje til sart hud

Det dermatologiske og plantebaseret hudplejemærke med Rhealba® havre er specialiseret i at udvikle naturlige produkter, som er yderst effektive. Brandet har været på markedet siden 1982 og har siden da haft en mission om at tilbyde produkter, som plejer og skaber balance for sart hud på en miljøvenlig og naturlig måde. Navnet stammer fra det franske ord for havre, som er avoine og derma relaterer sig til dermatologi.

Brandet har i næsten 40 år specialiseret sig indenfor området og har udviklet hudpleje, som kan anvendes af alle aldre og køn. Dog er produkterne særlig velegnet til sensibel, tør eller skadet hud. Brandets banebrydende plantebaseret tiltag til dermatologi, gør A-Derma forpligtet over for både menneskeheden og naturen samtidig med, at den sarte hud får mulighed for at genvinde sin balance.

Fokus på naturen er kernen i alle produkterne
  • - 100% af renseprodukterne er bionedbrydelige
  • - 99% af produkterne har A eller B på Green Impact Index
  • - 85% af ingredienserne er naturlige
  • - Produkterne er plantebaseret og indeholder Rhealba® havre
  • - Kort forsyningskæde med 50 km fra frø til færdigt produkt

Fundament og tilgang

Det bærende fundament for brandet er dermatologien, hvor der er stort fokus på ekspertise til sart hud. Det dermatologiske brand brænder for at være behjælpelige til den sarte hud uden at gå på kompromis med ansvar, sikkerhed og kvalitet. Diverse produkter har været igennem adskillige medicinske tests, så du er helt sikker på, at produkterne gier dig en optimal effekt og sikkerhed.

Tilgangen til produkterne er ekspertise indenfor planter, hvor havre er det bærende element. Dette bærende element indgår i alle produkter, hvor den enestående plante har 5 registrerede patenter. Desuden er A-Derma det eneste brand, som dyrker denne enestående plante.


Ingredienser udvundet fra Rhealba® havre

Alle produkter fra hudplejemærket er baseret på Rhealba® havre. Dette er en unik plantebaseret aktiv ingrediens, som ikke findes hos andre brands. Den økologisk dyrket havre dyrkes i det sydvestlige Frankrig. Havren er rig på aktive molekyler, som er med til at sikre en beroligende og beskyttende effekt i huden. De aktive molekyler består af saponiner og flavonoider, som er med til at bringe huden i balance. Dette er et vidunderlig middel til sart hud, som er skabt til hele familien.

Brandet har siden starten tilbudt innovative produkter, hvor de aktive ingredienser er hentet fra naturen med mål om: At skabe sikkerhed for brugeren, at leverandørerne respekterer ressourcerne og at brandet selv beskytter naturens ressourcer.

I produkterne er der anvendt minimalt brug af konserveringsmidler og tilsætningsstoffer, som sikrer, at du får hudpleje, som er skånsom og plejende for huden.

A-Derma er anerkendt for:
  • - Plantebaseret, innovativ og naturlig hudpleje
  • - Respekt for menneskeheden og naturen
  • - Hudpleje til alle aldre
  • - Produkterne indeholder det panterede Rhealba® havre
  • - Dermatologisk hudpleje til sart hud

Populære produkter:


A-Derma hos Well

Hos Well forhandler vi et bredt udvalg af produkterne fra A-Derma. Dermed er du sikret, at du kan finde lige det, som du står og mangler. Det er nemt og overskueligt at navigere rundt på vores hjemmeside. Vores produkter er opdelt i kategorier, så du ubesværet kan filtrere efter dine præferencer og hvad du står og mangler. Vi kører løbende med rabatter på vores produkter og vores priser altid er favorable!

Hos Well har vi altid dag-til-dag levering som sikrer, at dine produkter er fremme den næste dag. Derudover er der altid fri fragt på ordre over 299,-.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik