SOMMERKLAR: Spar op til 50% - SE TILBUD

Tandpasta til børn

Tandpasta til børn er specielt designet til at passe til børns tandplejebehov. De indeholder typisk mindre mængder fluor end almindelig tandpastaer, da børn har en tendens til at sluge tandpastaen. Derudover kan de typisk en mildere smag og sjove farver for at gøre tandbørstningen mere underholdende for børn. Det er vigtigt at vælge en tandpasta, der er passende til dit barns alder og tandplejebehov.

24 produkt(er)

Sjov og effektiv mundhygiejne for børn

Sund tandpleje er afgørende for børns sundhed og velvære, og en vigtig del af det er at vælge den rigtige tandpasta til dit barn. Hos well.dk tilbyder vi et bredt udvalg af børnetandpasta fra anerkendte mærker som Colgate, Jordan og Jack N' Jill. Men hvad skal du kigge efter, når du vælger børnetandpasta? Og hvorfor er det vigtigt at introducere børn for tandbørstning fra en tidlig alder? Det finder du svar på herunder.

Sikkerhed og Sjov

Tandpasta til børn er specielt formuleret med hensyn til deres følsomme gummer og mælketænder. De indeholder normalt en lavere koncentration af fluor end voksentandpasta for at undgå risikoen for overdreven fluorindtagelse. Derudover er børnetandpasta ofte tilgængelig i forskellige smagsvarianter og farverige emballager, der appellerer til børn og gør tandbørstning til en sjov og spændende oplevelse. Ved at vælge en tandpasta, der fanger dit barns interesse, kan du øge motivationen for regelmæssig tandbørstning og opbygge sunde vaner tidligt.

Effektiv Mundhygiejne

Børnetandpasta er designet til at opretholde en god mundhygiejne hos børn. De indeholder ingredienser, der hjælper med at forhindre tandkødsproblemer og karies. Fluor er en vigtig ingrediens i tandpasta, da det styrker tandemaljen og beskytter mod syreskader og huller i tænderne, men kommer i en passende mængde i tandpasta til børn. Når dit barn børster sine tænder med børnetandpasta, fjerner den effektivt plak og bakterier, der kan forårsage tandproblemer. Regelmæssig og korrekt tandbørstning med børnetandpasta kan bidrage til at bevare sunde mælketænder og lægge fundamentet for god mundhygiejne senere i livet.
GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik