SOMMERUDSALG: Spar 20-40% - SE TILBUD

L'Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel er en af verdens største producenter inden for hårpleje, hårfarve og styling. L’Oréals brede sortiment matcher alle behov samt giver mulighed for at skabe et personligt udtryk.

1 til 36 af 65

Side

af 2

Side

af 2

Because you’re worth it

L’Oréal Professionnel er en af verdens største producenter inden for hårpleje, hårfarve, hudpleje og kosmetik. Virksomhedens grundsten bygger på at skabe produkter, der gør det muligt for alle at udtrykke deres personlighed.

L’Oréals historie

Historien bag L’Oréal Professionnel starter i 1907, hvor franskmanden Eugène Schueller udviklede en innovativ hårfarve-formel, der blev starten på brandet. Hårfarven blev markedsført til de professionelle frisører i Paris, der blev så begejstrede, at Eugène besluttede sig for at oprette virksomheden L’Oréal Professionnel i 1909.

L’Oréal produktsortiment

Virksomheden dedikerer al sin energi udelukkende til en kerneværdi, nemlig skønhed. L’Oréal har produkter inden for hårpleje, hårfarve, hudpleje og kosmetik, hvor grundprincipperne bygger på forskning og innovation. I dag dækker virksomhedens forskningsafdelinger over 3800 medarbejdere, der alle sørger for, at L’Oréals produkter er af høj kvalitet, møder individets behov, følger tidens trends samt er tilgængelige for alle.

De førende L’Oréal bestsellere

L’Oréal Professionnels innovative produkter er testet og godkendt af professionelle frisører og stylister. Et af de bedst sælgende produkter er L’Oréal Professionnel Série Expert Silver Shampoo - en violet shampoo, der effektivt neutraliserer uønskede gule reflekser i håret, så håret får sin rene, klare farve tilbage. Et andet fantastisk produkt er Mythic Oil - en nærende og let hårolie, der giver pleje og glans til alt slags hår. Olien er inspireret af orientalske skønhedstraditioner, og den efterlader håret næret, blødt og ekstra medgørligt.

Med L’Oréal Professionnel vil du opleve målrettede produkter, der matcher lige præcis dit behov, samt giver dig mulighed for at udtrykke din personlighed igennem dit look!

Besøg producentens hjemmeside: L'Oréal Professionnel

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik