Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

Crepejern

Her finder du mange forskellige crepejern, der skaber fine og unikke krøller. Et crepejern bruges til at skabe krøller i enten hele håret eller i sektioner. Derudover kan du bruge dit crepejern til, at give fylde fra hårrødderne. Et crepejern er perfekt til dig, der ønsker naturligt fald i håret eller et rigtigt strand-look med fine bølger.

6 produkt(er)

Hvad er et crepejern?

Når vi skal skabe krøller i et ellers glat hår, kan man med fordel bruge et crepejern i stedet for et krøllejern - de to stylingredskaber minder lidt om hinanden. Et crepejern giver et mere kantet look med en zigzag tekstur, som i løbet af dagen vil blive til blødere krøller. Er du vild med det tilbagevendende 80’er look med crepede lokker, er crepejernet det perfekte match for dig. Du kan vælge at crepe hele håret og opnå et anderledes og trendy look, eller du kan crepe dele af håret ved hårrødderne for at skabe ekstra fylde i håret. Crepejern kan fås i flere forskellige størrelser, der giver forskellige størrelser bølger, så det handler blot om at finde det der passer bedst til din smag og dir behov.

Hvordan bruger man et crepejern?

• Før brug af varmestylere er det vigtigt at håret er helt tørt.
• Anvend en varmebeskyttende lotion eller spray, inden du bruger dit crepejern, for at beskytte håret imod varmeskader.
• Del dit hår op i sektioner for at sikre en perfekt styling. Brug eventuelt hårclipse, så du nemt kan inddele håret.
• Placer derefter crepejernet der hvor håret skal styles. Gentag i resten af håret.
• Afslut med en hårspray for at opnå en frisure, der holder hele dagen igennem.
• Vælg et crepejern med indbygget varmeregulering, så det kan matche alle hårtyper.
• Vælg et crepejern med en isoleret spids, så du ikke brænder fingrene under styling.

Gode råd om crepejern

Regel nummer et gælder for alle varmestylere, som glattejern, krøllejern og crepejern - husk altid at bruge en varmebeskyttende spray eller lotion før brug. Håret har ikke godt af varmen, og du skåner derfor dit hår mest muligt ved brug af en god varmebeskyttende spray. Som sagt er håret ikke glad for varmen fra stylerene, og alle hårtyper kan ikke holde til de høje temperaturer, som nogle crepejern kan komme op på. Vælg derfor altid et crepejern der kan justeres i temperatureren. Fint og farvebehandlet hår skal styles ved en temperatur på ca. 120-140 grader. Normalt hår kan styles ved 140-170 grader, mens at tykt, kraftigt og krøllet hår sagtens kan styles ved helt op til 170-190 grader. God fornøjelse med at style dit hår.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik