SOMMERUDSALG: Spar 20-40% - SE TILBUD

Bølgejern

Ønsker du bouncy og smukke bølger i håret, er du kommet til det helt rette sted. Vi har et kæmpe udvalg af bølgejern, der lader dig stå med store og naturlige bølger med et glansfuld finish. Vælg imellem bølgejern i alle størrelser, i smukke designs samt revolutionerende bølgejern. Uanset hvilke bølger i håret du drømmer om, har vi det perfekte stylingprodukt til dig.

32 produkt(er)

Hvad er et bølgejern?

Uanset om du foretrækker glamourøse hollywood krøller, strand-looket eller mere naturligt udseende krøller, så er bølgejernet fuldkommen ideelt til at opnå netop det resultat du ønsker. Selvom et bølgejern umiddelbart kan se temmelig skræmmende ud, særligt hvis du aldrig har brugt et tidligere, så er de super nemme at bruge og samtidigt utroligt effektive.

Bølgejernet bruger nemlig flere løb og overflader, hvilket effektivt sikrer flotte krøller og samtidig reducerer statisk hår. Bølgejern findes i flere afskygninger, hvor alt fra overfladernes udformning til mængden af overflader kan variere.

Præcis som med almindelig krøllejern, bør typen af bølgejern du vælger afspejle hårets længde og tykkelse. Har du eksempelvis kort og fint hår, bør du som udgangspunkt bruge et mindre bølgejern med færre overflader, så du nemmere har kontrol over værktøjet. Omvendt bør du kigge efter et stort bølgejern med flere overflader, såfremt du har langt og mere tykt hår.

Hvis du elsker at eksperimentere med forskellige frisurer og leder efter et værktøj, der virkelig kan gøre det let og effektivt at lave krøller, så er bølgejernet det helt rette for dig! Her findes blandt andet dette bølgejern ROD VS5 Deep Waver fra HH Simonsen.

Hvordan bruger man et bølgejern?

Det er helt essentielt at lære, hvordan man bruger et bølgejern, for at få mest ud værktøjets effektivitet. Særligt hvis du har tænkt dig at investere i et indenfor nærmeste fremtid. Derfor får du 4 grundlæggende gode råd til, hvordan man bruger et bølgejern:

1. Sørg for at have alle redskaber klar.

Inden du begynder på at krølle håret, er det en god idé at have alle de redskaber lige ved hånden, som du skal bruge under processen. På den måde undgår du stressen ved, at skulle lede efter tingene, mens du står med det varme bølgejern i hånden. Hvis du vil gøre dig selv en tjeneste, kan du investere i en silikone pude, som du kan placere det varme bølgejern på, mens du bruger dine andre hår-redskaber.

2. Forbered håret.

Hvis du har planer om at style dit nyvaskede hår, gør du klogt i at vente til det er fuldstændig tørt. Bruger du varme stylingredskaber på vådt hår kan du forvolde stor skade på det, så undgå derfor altid at bruge dit bølgejern på vådt hår.

For at være sikker på, at du ikke gør skade på håret bør du altid anvende en varmebeskyttende spray, inden du udsætter håret for høje temperaturer. Hvis du ønsker at give håret et ekstra løft, kan du med fordel anvende en krølle- eller volume booster inden du krøller håret med dit bølgejern.

3. Inddel håret i sektioner.

Inden du begynder på at arbejde med bølgejernet, er det en god idé at dele håret ind i små sektioner og gøre dig tanker om, hvilket look du går efter.

Krøller der begynder fra hårrødderne giver dig et mere fyldigt udtryk, men hvis du går efter et andet look, kan du eksempelvis også begynde med at krølle fra midten af hårstråene, eller endda bare fra spidserne. Det er meget nemmere at arbejde med håret og bestemme, præcis hvilket udtryk du ønsker, hvis du deler håret op i sektioner. På den måde sørger du også for, at du nemmere kan se hvor langt du er nået og rette op, hvis du begår fejl undervejs.

4. Læg sidste hånd på krøllerne.

Når du er tilfreds med mængden og størrelsen af dine krøller, er det tid til at finde de afsluttende styling produkter frem. Du kan altid børste dine krøller igennem eller bruge andre redskaber afhængig af, hvilket udtryk du ønsker.

Uanset hvad, bør du tilføje et hårprodukt, der sikrer at dine krøller holder hele dagen. Tilføj en mængde hårspray for at holde formen, eller brug et par sprøjt af din yndlings saltvandsspray for at give frisuren ekstra volume.

Ekstra tips til brug af bølgejern?

For altid at sikre det perfekte resultat med bølgejernet, er det vigtigt at huske på, at redskabet i sig selv kun er en del af proceduren for at få flotte krøller. Dine færdigheder med styling redskaber, hårets helbred og brugen af afsluttende produkter såsom hårspray spiller også en stor rolle, når det kommer til at opnå det resultat du ønsker.

Så hvis du vil have mest muligt ud af dit bølgejern gør du dig selv en tjeneste ved at undersøge teknikker, generel hårpleje og de forskellige typer af bølgejern. Her på siden finder du bølgejern i alle størrelser fra de bedste mærker, lige fra HH Simonsen til Babyliss.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik