Skin Care Week: Spar 20-30% - SHOP HER

HH Simonsen ROD VS7 Curling Iron

Om produktet

  • Keramisk krøllejern
  • Skaber store krøller
  • 32 mm spole
  • Temperatur 120-200°C
  • 3 meter drejeledning
  • Varmer hurtigt op
  • Titanium-belægning
På lager - Dag til dag levering
Optjen 54,95 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

33 MM KRØLLEJERN MED KLIPS

HH Simonsen ROD VS7 Curling Iron er et keramisk krøllejern, der er ideelt til at skabe store og bløde krøller i håret. Krøllejernet varmer op på blot 20 sekunder og er nemt at anvende. Håret efterlades silkeblødt og blankt med en krusfri finish på grund af krøllejernets ioniske effekt. ROD VS7 Curling Iron er velegnet til alle hårtyper.

ROD VS7 Curling Iron har en jævn varmefordeling, der giver ensartede og holdbare krøller. Krøllejernet har tre temperaturreguleringer på 120°C, 160°C og 200°C, så det matcher alle hårtyper. ROD VS7 har en keramisk, titanium-belagt spole på 32 mm, der skaber unikke frisurer. Det keramiske krøllejern er udstyret med en 3 meter lang drejeledning, en kold front, som kan holdes ved under brug samt et ergonomisk non-slip håndtag, der sikrer et godt og sikkert greb.

SKAB STORE, FLOTTE KRØLLER

Drømmer du flotte, voluminøse krøller, er ROD VS7 Curling Iron fra HH Simonsen det perfekte stylingredskab for dig. Det skånsomme krøllejern giver dig mulighed for at skabe masser af fylde i dit hår med store, bløde krøller og en glansfuld finish.

Anvend HH Simonsen ROD VS7 Curling Iron i tørt hår. Tag en hårlok på ca. 2 cm, og sno den om krøllejernet jævnt placeret mellem spolen og klemmen. For det bedste resultat krølles lokken op fra hårbunden af. Lad den sidde i kort tid, inden du ruller den ud igen. Gentag dette med resten af håret.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand HH Simonsen
Ingredienser Nej
Pligt tekst Nej
Næringsdeklaration Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Næringsindhold Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: HH Simonsen ROD VS7 Curling Iron

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik