WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

HH Simonsen ROD VS2 Madonna Curls

Om produktet

  • Keramisk krøllejern
  • Stiger fra 10-28 mm
  • Madonna krøller
  • Temperatur 120-200°C
  • 3 meter drejeledning
  • Med sleep mode
  • Varmer hurtigt op
  • Titanium-belægning
- 20%

Special Price 87985

Normalpris i "butikkerne" 109995

På lager - Dag til dag levering
GRATIS: Miracle Spray (100 ml) v. køb af HH Simonsen produkt | Kode: MIRACLE
Optjen 43,95 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

10 MM - 28 MM KERAMISK KRØLLEJERN

HH Simonsen ROD VS2 Madonna Curls er et keramisk krøllejern i konisk design, der er ideelt til at skabe krøller, der bliver store og bløde jo længere ud i håret, de kommer. Krøllejernet varmer op på kun 20 sekunder og er nemt at anvende. Håret efterlades silkeblødt og blankt med en krusfri finish på grund af krøllejernets ioniske effekt. ROD VS2 Madonna Curls kan anvendes i alle hårtyper og længder.

ROD VS2 Madonna Curls har en jævn varmefordeling, der giver ensartede og holdbare krøller. Krøllejernet kan temperaturreguleres fra 120°C til 200°C, så det matcher alle hårtyper. ROD VS2 har en keramisk, titanium-belagt spole, der stiger fra 10 mm ved skaftet til 28 mm ved spidsen. Derudover har krøllejernet en indbygget auto-sleep funktion, der gør at stylingjernet automatisk slukker efter 90 minutter. Det unikke krøllejern er udstyret med en 3 meter lang drejeledning, en kold plastikspids, som kan holdes ved under brug samt et ergonomisk non-slip håndtag, der sikrer et godt og sikkert greb.

SLIP KREATIVITETEN LØS

Drømmer du om at kunne skabe både store og små krøller i dit hår, er ROD VS2 Madonna Curls fra Hh Simonsen den perfekte varmestyler for dig. Det effektive krøllejern giver dig mulighed for både at skabe krøller med spiraleffekt eller ægte Madonna-krøl, hvor krøllerne bliver store og bløde ud i længder og spidser.

Anvend HH Simonsen ROD VS2 Madonna Curls i tørt hår. Tag en hårlok på ca. 2 cm, og sno den om krøllejernet. For det bedste resultat krølles lokken op fra hårbunden af. Lad den sidde i kort tid, inden du ruller den ud igen. Gentag dette med resten af håret.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand HH Simonsen
Ingredienser Nej
Pligt tekst Nej
Næringsdeklaration Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Næringsindhold Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: HH Simonsen ROD VS2 Madonna Curls

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik