Skin Care Week: Spar 20-30% - SHOP HER

Dufte til hende

Ønsker du den perfekte duft eller parfume til kvinder, behøver du ikke lede længere. Her finder du et stort udvalg af kvinde parfumer og dufte til hende, der ønsker at dufte skønt hver eneste dag. Vælg imellem deodorant, antiperspirant og parfume, og find den klassiske, søde, forførende eller feminine duft, der passer til lige netop dig.

1 til 36 af 820

Side

af 23

Side

af 23

Vælg den rigtige duft

Coco Chanel udtalte, at ’en kvinde uden parfume er en kvinde uden fremtid’, og derfor er det vigtigt, at du finder den helt rigtige duft for dig. Når du skal vælge den perfekte kvinde parfume, skal du først og fremmest tænke på, hvilken duft du ønsker, samt om den skal være kraftig eller mere diskret. Parfumer til kvinder kan inddeles i eau de parfum og eau de toilette.

Ønsker du en kraftig duft, der holder hele dagen igennem, skal du gå efter en eau de parfum. Dette er den reneste og mest afrundede form for duft, og derved også den dyreste. Parfumen er en meget højere koncentration end nogen anden duft, og den består af ekstra holdbare grunddufte.

Ønsker du en mere diskret kvinde parfume skal du vælge en eau de toilette. Dette er en parfume med færre duftolier, så duften typisk fordamper i løbet af 3-4 timer. Denne form for parfume til kvinder er perfekt, hvis du ønsker et mere afdæmpet indtryk.

Typer af dufte til kvinder

Der findes mange forskellige former for dufte og parfumer til kvinder, som overordnet kan opdeles i kategorierne parfume, body mist og deodorant & antiperspirant.

Blandt parfumerne finder man både eau de parfum og eau de toilette, der er perfekte alt efter hvor kraftig en duft, man ønsker at spraye på huden.

Blandt deodoranterne finder man både neutrale og feminine dufte til kvinder, der samtidig sørger for, at huden holdes fri for sved og lugt hele dagen igennem. Man kan også finde innovative deodoranter til kvinder, der holder svedlugten væk fra kroppen i hele 5 dage - også selvom man gå i bad. Derudover kan man få aluminiumsfrie, parfumefrie og parabenefrie deodoranter både som deospray og som deodorant stick.

Body mist er duftevand med svage duftolier. En body mist er en velduftende kropsspray, der giver masser af fugt til huden samt et let strejf af feminin duft til kvinden.

Gode råd om parfume til kvinder

• Ønsker ud en kraftig og ren duft, skal du vælge en eau de parfum. Ønsker du en mere diskret og afdæmpet duft, skal du gå efter en eau de toilette.

• Spray din kvinde parfume eller duft der, hvor huden er varmest. Parfumen holder længst på kroppens pulspunkter såsom håndled, under øreflipperne samt i halsudskæringen.

• Spray eventuelt lidt af din eau de toilette på din hårbørste eller kam, og træk børsten igennem håret for en mere varig effekt.

• Når du skal vælge den helt rigtige kvinde parfume for dig, skal du sprøjte den på, og gå rundt med duften i op til en halv time. Det er nemlig den tid, det tager, før selve hoveduften kommer frem.

• Vær opmærksom på, at kvinde parfumer og dufte fordamper hurtigere på tør hud.

• Opbevar din kvinde parfume eller duft et køligt og tørt sted væk fra direkte lys og varme, så bevarer du den gode duft i længere tid.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik