SOMMERKLAR: Spar op til 50% - SE TILBUD

Jane Iredale

Jane Iredales mineralbaserede makeupserie inkluderer bl.a. pudder, øjenskygger og mascaras, der giver et naturligt look med et velplejet finish.

1 til 36 af 416

Side

af 12

Side

af 12


Jane Iredale - Naturlig, Vegansk makeup


Jane Iredale er en serie af revolutionerende makeup-produkter, der er baseret på 100% naturlige mineraler. Jane Iredale-produkterne giver et naturligt, velplejet look med en let og fejlfri finish.

Iredale Mineral Cosmetics blev grundlagt i 1994 i USA af Jane Iredale. Jane oplevede igennem hendes arbejde, at mange kvinder ikke kunne tåle den makeup, de gik med til dagligt. Hun ønskede derfor at producere en makeupserie, der samtidig havde hudpleje-egenskaber og kunne anvendes af alle. Jane Iredale anvender naturlige ingredienser, som alle er allergitestetde og som så vidt det er muligt også er økologiske.

Udover at have skabt et produkt, som skaber synlige resultater, så har Jane Iredale skabt sig stor populartiet grundet deres kerneværdier. Jane Iredales kerneværdier om, at skabe makeup af højeste kvalitet uden at være skadelig for din hud, dyr og miljøet, hvilket også betyder at Jane Iredale aldrig har benyttet sig af test på dyr og stræber mod at skabe produkter der belaster miljøet mindst muligt.Produkterne fra Jane Iredale


Jane Iredale er baseret på mineral-produkter, der er så effektive, enkle og naturlige som muligt. Produkterne består af en mild og plejende formel, der er 100% naturlig og ikke indeholder nogle former for irritationsfremkaldende ingredienser. Makeuppen er fri for kunstige farvestoffer, parabener, syntetiske duftstoffer og fyldstoffer som talkum. Mineralerne i Jane Iredales makeup giver perfekt dækning, en silkeblød lethed, samt hud der ser fejlfri og frisk ud hele dagen igennem.

Jane Iredale er anerkendt for


  • Mineralbaseret makeup

  • Indeholder solbeskyttelse

  • Ikke-komedogen og oliefri

  • Hurtig og let dækning

  • Lang holdbarhed

  • Ingen parfume, konserveringsmidler og kemiske farvestofferDe førende Jane Iredale bestsellere


Jane Iredales sortiment dækker over alt lige fra løse og faste mineralpuddere til blush, øjenskygge, lipgloss og mascara.


Jane Iredale PurePressed Base Golden Glow Refill 9.9 g

Ønsker du smuk hud hele dagen, så er PurePressed Base Golden Glow fra Jane Iredale lige noget for dig! Denne mineralpudder tilfører huden en fin og mat dækning, så din hud efterlades med et jævnt og mat finish.

Jane Iredale PureLash Extender & Conditioner

Purelash Extender & conditioner fra Jane Iredale er en plejende primer til øjenvipper, der giver dig lange og sunde vipper, der ikke udtørrer og knækker, ved at tilføre næring til dine øjenvipper, så de får mulighed for at vokuse ud i fuld længde.

Jane Iredale PurePressed Base Warm Sienna Refill 9.9 g

PurePressed Base Warm Sienna er til dig, med medium hud med en varm undertone, som ønsker en flot dækning, som holder hele dagen ud.

Jane Iredale PureLash Lengthening Mascara Jet Black

Denne fibermascara fra Jane Iredale er en af vores vildt populære bestsellers grundet at den giver ekstra lange og fyldige vipper, der ser pæne ud hele dagen og samtidig er designet til at give naturlig pleje til vipperne.Jane Iredale hos WellSøger du efter naturlig makeup af højeste kvalitet? Så kan du udforske vores imponerende udvalg af Jane Iredale makeup på Well.dk. Vi tilbyder gratis fragt ved køb over 299 kr., og hvis du bestiller inden kl. 19:30 på en hverdag, kan du forvente levering allerede næste dag. Husk desuden, at du optjener point med hver handel, som du senere kan bruge på din næste ordre hos Well.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik