WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

Intimpleje

Intimpleje er vigtig for at opretholde sundhed og velvære. Vores udvalg af intimplejeprodukter er skånsomme og udviklet til at respektere kroppens naturlige balance. Fra milde sæber og gels til kondomer og glidecreme, sikrer vores produkter optimal pleje og beskyttelse. Oplev komfort og friskhed hver dag med intimplejeprodukter.

1 til 36 af 138

Side

af 4

Side

af 4

Vælg de rigtige kondomer

Kondomer er en effektiv præventionsform, der beskytter mod både uønsket graviditet samt kønssygdomme. Derudover er kondomer en af de ældste former for prævention på markedet. Når du er på udkig efter de helt rigtige kondomer for dig, er der et par ting, du skal være opmærksom på. Du skal finde den rigtige størrelse fra small til xx-large samt beslutte, hvilke slags kondomer, du ønsker. Dette kan være kondomer med eller uden glidecreme, med riller og dupper, ekstra tynde kondomer eller lignende. Uanset hvilke kondomer du vælger, så sender vi dem diskret og hurtigt hjem til dig, når du køber dem online.

Typer af kondomer

Vi har et stort udvalg af nye og spændende kondomer, som du ikke normalt kan finde i butikkerne. Derudover har vi kondomer i alle størrelser, så du uden tvivl kan finde de helt rigtige for dig og din partner. Med et kondom er I beskyttet mod uønsket graviditet og kønssygdomme, og det er en nem præventionsform, der kan anvendes af alle. I det store udvalg finder du blandt andet kondomer med eller uden reservoir, med eller uden glidecreme, med eller uden anatomisk pasform, med riller og dupper for ekstra nydelse samt ekstra tynde kondomer. De fleste kondomer er desuden produceret i tyndt og transparent naturgummi eller latex, der er behageligt at anvende. Derudover har vi glidecreme, penisringe og det unikke femidom - et kondom til kvinder.

Gode råd om kondomer

• Anvend kondom og slip for uønsket graviditet samt seksuelt overførte sygdomme.

• Kondomer er til engangsbrug og skal kasseres efter brug.

• Husk at kondomer har en udløbsdato, så tjek denne, hvis kondomet har ligget længe i skuffen.

• Kondomer skal smides ud som almindelig affald, og må ikke skylles ud i toilettet.

• Undgå at opbevare dine kondomer i lommen eller pengepungen for at beskytte det optimalt.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik