SOMMERUDSALG: Spar 20-40% - SE TILBUD

Body Lotion og Creme

Er du på udkig efter den perfekte body lotion? Vi har mange forskellige typer af kropspleje, og body lotion er blot en ud af mange, der sikrer velplejet hud med en smuk glød. Vores sortiment byder blandt andet på opstrammende, blødgørende, fugtgivende samt plejende cremer og body lotions, der sikrer smuk hud. Body lotion er den perfekte kropspleje, hvis du ønsker at give din hud ekstra fugt og næring.

1 til 36 af 371

Side

af 11

Side

af 11

Vælg den rigtige body lotion eller creme

Body lotion er vigtigt hudplejeprodukt i enhver skønhedsrutine. Din hud fortjener den bedste pleje, og derfor er det vigtigt, at du finder en body lotion eller creme, der matcher dine behov. Når du er på udkig efter en ny body lotion, er der nogle parametre, du kan vælge ud fra. Først og fremmest skal du tænke på din hudtype og dine hudplejebehov. Har du moden hud, kan du med fordel vælge en body lotion med anti-age effekt, der efterlader huden glat og spændstig. Døjer du med tør hud, bør du vælge en body lotion, der tilfører ekstra meget fugt og efterlader huden hydreret og velplejet. Derudover bør du overveje, om din creme skal have en bestemt duft, eller om den skal være parfumefri. Body lotion fås desuden i en praktisk rejsestørrelse, der er nem at have med på farten eller weekendturen, så du kan opretholde en smuk hud uanset tid og sted.

Typer af body lotion

Der findes et hav af forskellige cremer, og mulighederne er flere end nogensinde før. Kategorien body lotion tæller mange forskellige typer af cremer, og du kan vælge mellem en bred vifte af body lotioner, der har forskellige egenskaber. Der findes blødgørende, fugtgivende og reparerende body lotion. Derudover findes der body lotion med anti-age effekt, der er særlig god til moden hud. Denne type creme udglatter effektivt fine linjer og opstrammer huden for et ungdommeligt look. Til sidst findes der også body lotion, der giver en fornyet glød samt tilfører intens fugt. Fælles for dem alle er, at de er beriget med virksomme ingredienser, der yder det bedste for huden. Uanset hudtype og behov, har vi helt sikkert den perfekte creme til dig.

Gode råd om body lotion

• Vælg en body lotion eller creme, der matcher din hudtype og dine behov.

• Creme bør indgå i den daglige hudplejerutine. Forkæl din hud ved at smøre den ind i de rette hudplejeprodukter – hver dag.

• Døjer du med tør hud, findes der body lotion, der er særligt velegnet til at modkæmpe tørhed.

• Påfør gerne din creme på fugtig hud. På denne måde absorberes cremen bedre af huden.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik