WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

Gratis Vareprøver

Du har muligheden for at få skønne gratis vareprøver med i din ordre - ligemeget hvor meget du shopper for. Du kan max tilføje 2 vareprøver pr. ordre.

Vi tager forbehold for eventuelle lagerfejl på vareprøver. Hvis der skulle ske eventuel lagerfejl på vareprøver, vedlægger vi en lignende vareprøve til din ordre, så vi kan afsende din ordre.

Skønne Vareprøver

Vi har en vareprøver der er en del af vores "faste" sortiment, men vi forsøger samtidig med tilføje nye og lækre vareprøver til jer, for at give jer mulighed for at prøve noget forskelligt.

Til tider får vi luksuriøse og eksklusive vareprøver ind, og man vil få besked ang. dette, hvis man er tilmeldt vores nyhedsbrev. Ved at tilmelde sig vores nyhedsbrev, får man også alle de vilde kampagner, nyheder mv. tilsendt - så går du aldrig glip af vores skønne kampagner og rabatter.Sådan gør du

For hver ordre du ligger hos os, kan du helt frit vælge mellem 2 forskellige vareprøve.

Husk at du selv skal lægge vareprøverne i din kurv. Du kan ikke skrive til os efterfølgende, da vi ikke kan tilføje vareprøver til en allerede eksisterende ordre. Der er ingen garanti for at alle vores vareprøver er på lager, da det ikke altid er muligt at få en ekstra sending fra levenrandøren.

Rigtig god fornøjelse med vareprøverne - vi håber, at du finder dit nyt favoritprodukt!
GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik