SOMMERKLAR: Spar op til 50% - SE TILBUD

Solcreme og Aftersun

Er du ved at pakke til stranden eller ferien? Så glem ikke en god solcreme, der sikrer din hud fugt og beskyttelse dagen igennem. Herunder finder du solbeskyttende hudpleje så som solcreme med forskellige solfaktorer, serum, booster samt aftersun, der plejer huden efter soleksponering. Med den helt rigtige solcreme, er du altid sikret smuk og velplejet hud. OBS. Coola er ekskluderet fra alle kampagner.

Kategorier

1 til 36 af 448

Side

af 13

Side

af 13

Vælg den rette solcreme

Når du skal vælge den helt rigtige solcreme for dig, skal du først og fremmest gå efter solfaktoren. Når du opholder dig i solen i Danmark, er det generelle råd at vælge en solfaktor omkring de 15, da denne sikrer dig optimalt solbeskyttelse. Skal du langt sydpå på ferie, anbefales det at anvende en solfaktor 25 eller 30, da UV-indekset er meget højere på disse destinationer. Derudover skal du tænke på din hudtype samt hvilken form for solcreme, du synes er den bedste. Solcremer er typisk også specielt beregnet til enten kroppen eller ansigtet. Det er desuden en god idé at anvende en lindrende aftersun efter soleksponering, så din hud holdes brun, smuk og velplejet.

Typer af solcreme og aftersun

Solcremer kan inddeles efter solfaktor og produkttype. Solcremerne kan f.eks. komme på tube, stiftform eller spray samt have konsistens som en creme, lotion eller et serum. Det er vigtigt, at man vælger lige præcis den type, der fungerer bedst for en. Derudover kan solcremer have forskellige egenskaber. Nogle er ekstremt plejende på huden, andre virker udglattende eller genopretter pigmentpletter samt andre skønhedsfejl. Når det kommer til aftersun findes disse også i forskellige typer. Du kan vælge en aftersun på creme, lotion eller olieform - men fælles for dem alle er, at de tilfører masser af fugt og pleje til huden, efter du har opholdt dig i solen.

Gode råd om solcreme

• Anvend altid en solcreme, når solen skinner - uanset om det er sommer eller vinter.

• Brug gerne en solcreme med en højere solfaktor i ansigtet samt på andre udsatte områder så som nakke, skuldre og hænder, så din hud ikke bliver forbrændt.

• En solcreme med både UVB- og UVA-filter sikrer dig optimal beskyttelse, når du opholder dig lang tid i solen.

• Anvend en vandfast solcreme, hvis du bader eller sveder meget. Påfør gerne et nyt lag solcreme jævnligt, når du er ved stranden.

• Køb et nyt solprodukt hvert år, da sidste års solcreme falder til halv faktor, og derved ikke giver optimal solbeskyttelse.

• Anvend altid en god solcreme - også selvom du allerede har fået en flot, solbrun kulør.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik