SOMMERUDSALG: Spar 20-40% - SE TILBUD
Well

Billigvoks.dk har skiftet navn til Well.dk

Billigvoks.dk har siden 2003 været dit komplette skønhedsunivers - og nu bliver vi meget mere end det.

Billigvoks.dk blev i 2003 grundlagt med ambitionen om at tilbyde professionelle hårprodukter til gode priser. Det startede med en drøm om at sælge billig voks og hårpleje, og har siden udviklet sig til et komplet skønhedsunivers for både mænd og kvinder. Vi har altid haft fokus på at tilbyde de mest populære brands til billige priser, give vores kunder den bedste købsoplevelse og levere din ordre hurtigt - og dét kommer vi til at fortsætte med!

Der er sket meget siden opstarten i 2003, og sortimentet rummer i dag langt mere end billige hårprodukter, makeup, hudpleje, dufte og kosttilskud. Og netop fordi vores udvalg efterhånden omfatter alt fra skønhed og styling til sundhed og pleje, er Billigvoks.dk nu blevet til Well.dk.

Fra Billigvoks.dk til Well.dk

Hvad betyder det for dig?

Selvom vi har skiftet navn til Well.dk, holder vi fast i alt det du kender fra Billigvoks.dk. Dine loyalitetspoint, gode råd og vejledning fra vores kundeservice, dag-til-dag levering på din ordre og favorable priser bliver også kendetegnet for Well.dk - men fremover vil du også opleve et endnu større udvalg af skøn- og sundhedsprodukter til hele familien.

Vi forsætter på Well.dk med at have kundens oplevelse i fokus ligesom vi altid har gjort på Billigvoks.dk. Nu bliver det bare i endnu højere grad med fokus på skønhed og sundhed som helhed. Vores sortiment henvender sig til alle der ønsker at leve sundere og bedre, og som foretrækker at handle alle deres skøn- og sundhedsprodukter ét sted.

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skifter I navn til Well.dk?
Kort fortalt skifter vi navn, fordi vi efterhånden er blevet meget mere end en webshop med billig voks (som navnet Billigvoks.dk oprindeligt kommer af). Well.dk er mere sigende for det store sund- og skønhedsudvalg til hele familien, som du fremover kommer til at opleve.

Hvornår skifter Billigvoks.dk navn til Well.dk?
Vi kommer til at skifte navn fra Billigvoks til Well i starten af juni - og vi glæder os!

Hvad sker der med mine loyalitetspoint når Billigvoks.dk bliver til Well.dk?
Dine loyalitetspoint følger med over til Well.dk, og optjenes automatisk ligesom du er vant til fra Billigvoks.dk

Hvordan ændrer sortimentet sig på Well.dk?
Selvom vi har skiftet navn til Well.dk kan du fortsat handle hårpleje, hudpleje, makeup og de andre skønhedsprodukter, du kender fra Billigvoks.dk. Sortimentet bliver faktisk bare større, da vi på Well.dk udvider sortimentet med stort udvalg i nye kategorier som bl.a. Mor & Barn, Dermokosmetik, Medicare samt Slanke- og fitnessprodukter.

Hvordan bliver leveringstiden efter skiftet fra Billigvoks.dk til Well.dk?
Vi kommer fortsat til at sende pakker alle ugens 7 dage. I langt de fleste tilfælde leverer vi din pakke dagen efter bestilling.

Hvordan bliver åbningstiderne i kundeservice på Well.dk?
Vores åbningstider i kundeservice forbliver uændret. De sidder fortsat klar til at hjælpe mandag til fredag fra kl. 9.00-15.00 - også efter Billigvoks.dk er blevet til Well.dk. Du kan læse mere om vores kundeservice her.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik