SUMMER DEALS: Spar op til 30% - SE TILBUD

Menstruationskop

Er du træt af at bruge penge på bind og tamponer, så er en menstruationskop det perfekte valg for dig. Med en menstruationskop er det slut med bekymringer og med at planlægge ferier uden om menstruationen. Hos os finder du menstruationskopper til kvinder over og under 30 år, og menstruationskoppen holder nemt i op til 10 år. Med en menstruationskop kan du føle frihed og slippe for bekymringer om lækager og lugtgener.

5 produkt(er)

Hvad er en menstruationskop?

En menstruationskop er et genanvendeligt og miljøvenligt alternativ til traditionelle bind og tamponer under menstruationen. Det er en lille kop lavet af medicinsk silikone eller gummi, der indsættes i skeden for at opsamle menstruationsblodet. Menstruationskoppen er designet til at være fleksibel, komfortabel og sikker at bruge.

Hvordan bruger man en menstruationskop?

Brugen af en menstruationskop kan virke lidt intimiderende i starten, men med lidt øvelse bliver det nemt og bekvemt. Her er nogle trin til at bruge en menstruationskop korrekt:

Hygiejne: Vask dine hænder grundigt før indsættelse og fjernelse af koppen for at sikre god hygiejne.

Fold koppen: Der findes forskellige foldeteknikker, så du kan finde den, der er mest behagelig for dig. Nogle populære foldninger inkluderer C-fold, S-fold og punch-down fold.

Indsæt koppen: Hold koppen sammenfoldet med en hånd og før den ind i skeden med den anden hånd. Sørg for at indsætte den i en vinkel mod ryggen og skub forsigtigt op, indtil koppen sidder korrekt på plads. Du kan føle, at den åbner sig og danner en forsegling.

Kontroller tætningsfornemmelsen: Når koppen er på plads, kan du forsigtigt køre en finger rundt om kanten af koppen for at sikre, at den er åbnet og danner en tæt forsegling. Dette er vigtigt for at undgå lækage.

Tøm koppen: Afhængig af din menstruationsflow skal du tømme koppen hver 8-12 timer. For at tømme koppen skal du forsigtigt klemme bunden af koppen for at frigøre forseglingen og hælde indholdet i toilettet eller håndvasken. Skyl koppen grundigt med vand inden genindsættelse. Koppen kan også koges i varmt vand, for at dræbe alle bakterier.

Gentag processen: Gentag processen ved at indsætte koppen igen og tømme den efter behov.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik