Billigvoks har skiftet navn til Well (Alt er som før - udover navnet) | Læs mere

OrganiCup Menstruationskop A

Om produktet

  • Menstruationskop A
  • Til kvinder der ikke har født
  • Holder i op til 10 år
  • 100% medicinsk silikone
  • Fri for phtalater og parabener
  • Genanvendelig og lugtfri
  • Modvirker irritation og tørhed
  • Skal kun tømmes hver 12. time
- 27%

Special Price 12900

Normalpris i "butikkerne" 17900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 12,90 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

DEN POPULÆRE MENSTRUATIONSKOP

OrganiCup Menstruationskop A er det populære alternativ til bind og tamponer. Den unikke og praktiske kop opsamler i stedet for at absorbere, så den naturlige flora opretholdes. OrganiCup skal kun tømmes hver 12. time, og så har den en levetid på op til 10 år. Menstruationskop A er velegnet til kvinder, som ikke har født vaginalt.

Menstruationskoppen er fremstillet af 100% medicinsk silikone - et naturligt materiale, der er ultra hygiejnisk og antibakterielt. Det bløde materiale sikrer, at irritation og tørhed elimineres, imens kroppens pH-balance bibeholdes. OrganiCup Menstruationskop er desuden fri for phtalater, parfume og parabener.

LETTERE, GRØNNERE OG BILLIGERE

Med Menstruationskoppen fra OrganiCup er det slut med at have glemt at købe bind og tamponer eller at planlægge ferier rundt om din menstruation. Den praktiske menstruationskop er genanvendelig, og den sikrer, at du ikke skal bekymre dig om lækager og lugtgener.

Menstruationskoppens bløde materiale former sig efter din krop, og medvirker til, at du ikke kan mærke den. Koppen foldes sammen, og sættes op, hvorefter den folder sig ud inde i kroppen, hvor den holdes fast ved hjælp af et let vakuum. Du kan sagtens sove med koppen, da den kun skal tømmes og skylles to gange om dagen. At dyrke sport, svømning eller tage på badeferie bliver heller ikke længere et problem. Den genanvendelige OrganiCup er også ideel at bruge dagene inden din menstruation for at undgå at være ’uforberedt’.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand OrganiCup
Ingredienser Nej
Næringsdeklaration Nej
Swatch color Nej
størrelse 30ml
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: OrganiCup Menstruationskop A

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik