SOMMERKLAR: Spar op til 50% - SE TILBUD

HH Simonsen Krøllejern

Opnå de perfekte krøller med et krøllejern fra HH Simonsen. Med deres brede sortiment finder du med sikkerhed lige dét krøllejern du står og mangler. Der findes mange former for forskellige krøller og af den grund findes der tilsvarende mange forskellige former for krøllejern. Så alt efter hvad dine ønsker og præferencer er, så finder du krøllejernet til det blandt HH Simonsens produkter.

16 produkt(er)

Krøllejern til alle slags krøller

HH Simonsens krøllejern er designet i samarbejde med en masse førende stylister. Krøllejernene er perfekte til at lave Bløde krøller, små krøller, rå krøller og alt det der imellem samtidig med, at de med et krøllejern fra HH Simonsen holder hele dagen. Krøllejernene er udstyret med et dobbelt lag titanium, teflon med olier og turmalin, som holder temperaturen konstant. Derudover er det også med til at forsegle hårets yderste lag og genoprette fugtbalancen.

Populære krøllejern fra HH Simonsen

HH Simonsen ROD VS3 Curls er et keramisk krøllejern, der er ideelt til at skabe naturlige og bløde krøller i håret. Krøllejernet varmer op på kun 20 sekunder og er nemt at anvende. HH Simonsen ROD VS1 Spiral Curls er et keramisk krøllejern, der er ideelt til at skabe naturlige og spændstige spiralkrøller i håret. HH Simonsen ROD VS4 Soft Curls er et keramisk krøllejern, der er ideelt til at skabe ekstra store og bløde krøller i håret.
GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik