Køb Dansk: Spar 20-40% - SHOP HER

Davines Hårprodukter

Davines er et brand, der producerer hårprodukter af høj kvalitet. Davines dækker ikke kun over et bredt udvalg af prisvindende produkter, men sortimentet dækker også over en dyb omtanke for miljøet, hvilket afspejler sig i den måde, hvorpå produkterne bliver fremstillet. Læs mere om Davines her

Filtreret efter

37 til 37 af 37

Side

af 2

Side

af 2


Davines - Eksklusiv hårpleje med bæredygtighed i fokus

Davines er et italiensk brand, der specialiserer sig i eksklusive hårprodukter til dem, der værdsætter naturlig og kvalitetssikret hårpleje. Med en bred vifte af hårplejeprodukter til rens, pleje og styling er Davines kendt for deres miljøbevidste tilgang og brug af naturlige ingredienser, der sikrer smukke resultater hver gang. Alle produkterne er dermatologisk testet for at sikre høj kvalitet og sikkerhed.

Davines blev stiftet i 1983 i Parma, Italien af Bolatti familien og startede som et forskningslaboratorium, der udviklede luksuriøse hårplejeprodukter til anerkendte kosmetikvirksomheder. Siden da er Davines vokset til at blive et foretrukket brand blandt frisører og stylister verden over, grundet deres brede sortiment, der dækker alle hårtyper og behov.



Produkterne fra Davines

Davines har et bredt udvalg af hår- og hudplejeprodukter, hvor du med garanti kan finde præcis det, der passer til dine behov og præferencer. Uanset om det gælder pleje, tilføring af næring til håret eller den rette styling, har Davines de rette produkter til dig. Vores sortiment fra Davines inkluderer shampooer, conditioners, og hårkure samt en serie af populære stylingprodukter som voks, hårspray og saltvandsspray.


Hudpleje
Ansigt, hænder og krop har alle brug for omhyggelig pleje og rigelig fugt. For at rense huden optimalt er en kvalitets bodywash eller creme afgørende. Når det kommer til fugtgivende pleje, kan du blandt andet vælge mellem Davines After Shave Moisturizing Cream, Davines OI Body wash eller OI hand balm der hjælper med at holde huden smidig og beskyttet mod udtørring. De arbejder alle på at tilføre fugt og bevare hudens sundhed og elasticitet.

Med Davines kropspleje får du produkter, der kombinerer naturlige ingredienser med intensiv pleje, så din hud forbliver blød og smidig.


Shampoo & Conditioner
Ligesom din hud har dit hår brug for den rette pleje, og det starter med en god shampoo og conditioner. Måske har dit hår brug for ekstra fugt, eller måske vil du beskytte din farvebehandling bedre. Uanset dit hårs behov, finder du den perfekte shampoo og conditioner, der matcher netop dine ønsker.

Du kan for eksempel udforske de skønne shampooer og conditioners fra Alchemic serien, der er udviklet til at pleje og styrke hårfarven. Du kan også forkæle dit hår med den prisvindende Oi Shampoo, der er kendt for at give håret en fantastisk blødhed. Denne shampoo renser håret grundigt, samtidig med at den tilfører volumen og glans, hvilket resulterer i et mere fyldigt finish.


Hårpleje
Derudover kan du også finde den populære Energizing Superactive fra Davines NaturalTech serum. Et produkt som bekæmper hårtab forårsaget af hormonelle faktorer. Serummet stimulerer også hårvæksten og beskytter mod skader, hvilket gør det ideelt for dig, der oplever hårtab.Behandlingen reducerer hårtab med 26%, og den forbedrer desuden hårets tæthed ved hjælp af biologiske komponenter.




Styling
Når dit hår er renset og plejet med den rette shampoo, conditioner og pleje, er næste skridt at style det, så det holder sig smukt hele dagen. Uanset om du ønsker at tilføre volumen, definere krøller eller glatte dit hår, tilbyder Davines et bredt udvalg af stylingprodukter, der gør det nemt at opnå dit ønskede resultat, herunder kan du blandt andet vælge More Inside-serien. Fra lette hårsprays, der giver langvarig holdbarhed, til teksturerende saltvandssprays, der skaber et afslappet, beachy look, finder du alt, hvad du behøver for at perfektionere din frisure og tilføje den sidste finish.


Davines er anerkendt for:

  • B-Corp certificering
  • Miljøbevidst hårpleje
  • Fremstillet af naturlige ingredienser
  • Skånsomme og effektive produkter
  • Kvalitetsprodukter til alle hårtyper



Hvad betyder B-Corp certificering?

Davines har som den første virksomhed i hårplejebranchen opnået B Corp-certificering – en enorm milepæl, der understreger deres tro på, at vejen til succes begynder med miljøvenlige, effektive og socialt ansvarlige produkter. Som B Corp er Davines brandet drevet af værdien af gensidig afhængighed, og der arbejdes aktivt for at udbrede B Corp-kulturen blandt partnere og interessenter. Et af Davines' mottoer er "be the best for the world," og virksomheden arbejder dedikeret for at gøre verden til et renere og mere bæredygtigt sted.



Populære produkter:

Det er svært at udpege favoritter i Davines imponerende produktsortiment, der er dog et par produkter, der skiller sig ud fra mængden.

  • - Dry Texturizer fra Davines More Inside er en teksturgivende spray, der tilfører masser af volumen til håret. Resultatet er en fyldig og naturlig finish, der kan restyles i løbet af dagen efter behov.

  • - All In One Milk fra Davines Oi er en effektiv anti-frizz hårlotion, der giver øjeblikkelig kontrol over kruset og uregerligt hår. Kuren tilfører desuden masser af næring til håret, der efterlades med en uimodståelig blødhed og masser af glans. Oi All In One Milk er særligt velegnet til tørt og kruset hår.

  • - LOVE Curl Enhancing Shampoo fra Davines er en shampoo, der samler og definerer hårets naturlige fald. Shampooen giver masser af elasticitet og fylde for en smuk og bevægelig finish. LOVE Curl Shampoo er særligt velegnet til hår med bølger eller krøller.



Davines hos Well

Hos Well spænder udvalget fra Davines produkter bredt og vi tilbyder noget til enhver smag. Vi har lavet vores side nem og overskuelig at navigere rundt på. Med vores kategorier inddelt efter produkttype, hårtype og styling, er det nemt at filtrere produkterne, så du hurtigt kan finde netop de hårprodukter du står at mangler. Derudover har vi også dag-til-dag levering, som sikrer at dine produkter kommer hurtigt frem