HELE SHOPPEN: Spar 20% på alt - SHOP HER

Davines Hårprodukter

Davines er et brand, der producerer hårprodukter af høj kvalitet. Davines dækker ikke kun over et bredt udvalg af prisvindende produkter, men sortimentet dækker også over en dyb omtanke for miljøet, hvilket afspejler sig i den måde, hvorpå produkterne bliver fremstillet.

1 til 36 af 139

Side

af 4

Side

af 4

Encourages people to take care of the environment in which they live


Davines er et brand, der går op i meget mere end blot at producere prisvindende hårprodukter. Brandet er skabt med fokus på og med omtanke for miljøet, og derfor kommer alle de lækre produkter i miljøvenlige emballager, der er med til at tage hånd om den verden, vi alle elsker.


Historien bag Davines


Davines’ historie går tilbage til 1983, hvor brandet blev etableret af den italienske Bollati familie i et laboratorie i den smukke by, Parma. Davines bygger på en filosofi om, at skønhed ikke behøver at skade naturen og den verden, som vi alle elsker, og dette afspejler sig i produkterne, der er producerede med omtanke for miljøet. I dag er Davines en anerkendt og elsket virksomhed, og dette understøttes af deres placering på listen over italienske virksomheder, der er bedst at arbejde for. Ikke alene har Davines en vision om at skabe bedre forhold for miljøet, med også de mennesker, der står bag industrien.


Davines produkterne


I Davines’ produktsortiment finder man et bredt udvalg af hårprodukter, der tilgodeser alle hårtyper og problematikker. Sortimentet består af 6 serier med forskellige fokusområder. Essential serien er en af de mest populære, og den byder blandt andet på en bred vifte af shampooer og balsammer til forskellige hårtyper. More Inside serien er skabt til entusiasten, der elsker at kunne style håret i alle afskygninger. More Inside serien består af stylingprodukter med forskellige egenskaber, imens NaturalTech serien bygger på en unik teknologi kombineret med naturens kræfter. Derudover står Davines bag en unik serie – nemlig Alchemic serien, der består af shampooer og balsammer specielt udviklet til at pleje og styrke hårfarven. De andre serier i sortimentet er Oi- og Your Hair Assistant. Uanset om du ønsker at pleje dit hår og hårfarve, eller du ønsker at style dit hår, kan du helt sikkert finde dit nye yndlingsprodukt i Davines’ produktserie, hvor en stor andel af produkterne har vundet Beauty Awards og fornemme priser.


Davines bestsellere


Det er svært at udpege favoritter i Davines’ imponerende produktsortiment, men der er dog et par produkter, der skiller sig ud fra mængden. Blandt andet den lækre og prisvindende shampoo fra Oi serien, Davines Oi Shampoo, der giver håret en fantastisk blødhed. Shampooen renser håret, samtidig med at den tilfører masser af fylde og glans for en voluminøs og bevægelig finish. Et andet populært produkt i sortimentet er Energizing Superactive - et serum, der afhjælper hårtab forårsaget af hormonelle faktorer. Serummet virker desuden stimulerende på hårvæksten, samtidig med at den modvirker skader. Et perfekt produkt til dig, der døjer med hårtab.

Uanset hvilket hårprodukt, du er på udkig efter, finder du helt sikkert din nye favorit blandt de populære og prisvindende Davines produkter.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik