Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

ghd Gold Max Professional Styler

Om produktet

  • Eksklusivt glattejern
  • Keramiske plader
  • 40 mm og 185°C
  • Hurtig opvarmning
  • Med sleep mode
  • 2.7m. drejeledning
  • Med ION-teknologi
På lager - Dag til dag levering
Optjen 199,90 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

KERAMISK GLATTEJERN MED BREDE PLADER

ghd Gold Max Professional Styler er et eksklusivt, keramisk glattejern, der nemt og hurtigt glatter eller krøller håret. Glattejernet varmer op på kort tid og har en ideel varme, der sørger for at holde på fugtigheden i håret. Resultatet er flot og blødt hår med en glansfuld finish. Gold Max Professional Styler kan bruges i alle hårtyper og er særlig anvendelig til langt og tykt hår.

ghd Gold Max Professional Styler er udstyret med fleksible og ekstra brede 40 mm plader, der nemt og hurtigt glider igennem håret. En varmesensor samt den keramiske belægning sørger for en jævn og konstant varmefordeling. Glattejernet opnår en ideel temperatur på 185°C, hvorved man kan omforme håret uden at skade det. Gold Max Professional Styler har desuden indbygget sleep mode, så stylingjernet bipper efter en halv time uden brug. Derudover er glattejernet udstyret med en 2.7 meter drejeledning, og der medfølger en praktisk beskyttelseshætte.

FOR NEM STYLING AF LÆNGERE HÅR

Ønsker du at kunne glatte eller krølle dit lange hår på ingen tid, er ghd Gold Max Professional Styler det perfekte stylingredskab for dig. Det skånsomme glattejern gør det nemt og hurtigt at få ultra-glat hår eller at skabe store, voluminøse krøller, der holder i flere dage.

Tænd for din ghd Gold Max Professional Styler. Når glattejernet begynder at bippe, er det klar til brug. Ønsker du at glatte håret, placér da stylingjernet ved rødderne i tørt hår, og før jernet ud i længderne. For at krølle håret placeres spidsen af en hårlok på glattejernet og krølles op.<

Well.dk er officiel ghd forhandler i Danmark

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand GHD
Ingredienser Nej
Pligt tekst Nej
Næringsdeklaration Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Næringsindhold Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: ghd Gold Max Professional Styler

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik