Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

ghd Gold by Lulu Guinness

Om produktet


Produktet er udgået
Optjen 159,90 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

LIMITED EDITION GLATTEJERN

ghd Gold By Lulu Guinness er et eksklusivt limited edition glattejern, der gør det nemt at glatte eller krølle håret. ghd Gold By Lulu Guinness Styler varmer op på kun 20 sekunder, og efterlader håret med en blød og glansfuld finish. Glattejernet kommer desuden i en smuk pink-farve, samt et feminin design med læber.

ghd Gold By Lulu Guinness Styler er udstyret med fleksible 24 mm plader med en keramisk overflade, der nemt glider igennem håret. En varmesensor samt den keramiske belægning sørger for en jævn og konstant varmefordeling. Glattejernet opnår en ideel varme temperatur på 185 grader, hvorved man omforme håret uden at skade det. Derudover har glattejernet indbygget en sleep mode, så stylingjernet slutter automatisk efter en halv time uden brug. Derudover er glattejernet udstyret med en 2.7 meter drejeledning, og der medfølger en matchende varmeresistent taske.

FOR FLOT HÅR PÅ INGEN TID

Ønsker du nemt at kunne skabe flotte frisurer, er ghd Gold By Lulu Guinness det perfekte stylingredskab for dig. Det eksklusive, pinkfarvede glattejern giver dig mulighed for at få voluminøse krøller, der holder i flere dage eller ultra glat hår ved bare første strøg.

Tænd din ghd Gold By Lulu Guinness. Når glattejernet begynder at bippe, er det klar til brug. Ønsker du at glatte håret, placér da stylingjernet ved rødderne i tørt hår, og før jernet ud i længderne. For at krølle håret placeres spidsen af en hårlok på glattejernet og krølles op. Opbevar afslutningsvis glattejernet i den medfølgende taske.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand GHD
Ingredienser Nej
Pligt tekst Nej
Næringsdeklaration Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Næringsindhold Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: ghd Gold by Lulu Guinness

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik