Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

ghd Aura Hairdryer

Om produktet

  • Hårtørrer 1600W
  • Vægtreduceret motor
  • Lineær luftstrøm
  • Strømbesparende
  • 4 meter ledning
  • Medfølger fønnæb

Få en mail når varen kommer på lager igen

154900
(Fra 1,14626 /stk)
Optjen 154,90 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

PROFESSIONEL hårTØRRER MED 1600W

ghd Aura Hairdryer er en virkningsfuld hårtørrer, der tørrer håret på ingen tid. Føntørreren bygger på en unik ION-teknologi, der bevarer fugtigheden i håret samt modvirker statisk elektricitet, krus og spaltede spidser. Resultatet er et sundt og silkeblødt hår med ekstra meget blankhed. Aura Hairdryer er desuden støj- og vægtreduceret med 27% samt 17% strømbesparende i forhold til dens forgængere.

Aura Hairdryer er udstyret med en revolutionerende og slidstærk motor på 1600W. I modsætning til almindelige hårtørrere blæser Aura-motoren luften lineært og mindre turbulent ud. Dette giver større kontrol over luftstrømmen og en mere behagelig føntørring. På grund af luftstrømmens udformning, er der ikke udviklet en soft styler til hårtørreren, som dog stadigvæk kan bruges til krøllet hår. Aura Hairdryer vejer 510 gram, har 2 varmetrin, 2 hastigheder, en kold luft funktion samt en 4 meter lang ledning, hvorpå strømforsyningen er placeret. Derudover medfølger der et unikt fønnæb, der kun bliver 45 grader varmt, så det er muligt at røre ved det under føntørringen.

FOR TØRT HÅR PÅ INGEN TID

Ønsker du nemt og hurtigt at kunne føntørre dit hår, er ghd Aura Hairdryer perfekt til dig. Den unikke hårtørrer gør let som en leg at style dit hår, og du efterlades med en flot og ekstra glansfuld finish.

Indstil den ønskede varme- og hastighedsindstilling på ghd Aura Hairdryer. På grund af Aura-motorens lineære luftstrøm, er det ikke nødvendigt at bevæge føntørreren frem og tilbage under stylingen.

Well.dk er officiel ghd forhandler i Danmark

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand GHD
Ingredienser Nej
Pligt tekst Nej
Næringsdeklaration Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Næringsindhold Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: ghd Aura Hairdryer

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik